Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Knälång Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Rosett/-er #002000067

Pris: SEK 1,236

Originalpriset: SEK 2,483  Sparer  SEK 1,247

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,236
4.9 (baserat på 22 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Frede Pieters 2016-05-27 00:52:51

Heb de jurk laten maken voor m'n zus haar vrijgezellen.
Past perfect en flatteert haar zo goed.
Bedankt. we zijn er zeer gelukkig mee

pic1.jpeg

Från mariela_basilio 2016-01-02 09:41:00

I love it, I thought it was going to be big but it was a perfect fit

pic1.jpeg

Från mariela_basilio 2016-01-02 09:40:57

I love it, I thought it was going to be big but it was a perfect fit

pic1.jpeg

Svar från JJsHouse 2016-01-03 01:18:25

Från B.Strube62 2016-05-31 11:02:16

Heute ist mein Kleid angekommen,es ist sehr schön kann leider noch kein Bild machen da die Hochzeit erst im Oktober ist.Ein Lob an die Damen und Herren die an dem Kleid mitgearbeitet haben.

Från jlcgem2 2016-02-18 10:47:52

Amazing satin fabric, style and support. I love the rich look of this dress. The fit is great and there is even a support bra in this strapless dress. I have recommended this site to others. No picture because the big date is not until April!

Från mramirezsantis303 2016-01-29 15:27:58

el vestido me llego antes de lo que esperaba pero es precioso lo ame inmediatamente es justo lo que yo queria

Från kscadu 2015-11-30 07:29:25

Pictures are very accurate to the actual dress received. It is beautiful and very comfortable. I found the bust runs a bit big but everything else is accurate. Great value and beautiful dress!

Från gayle_donato 2015-05-04 23:50:52

Lovely dress!

Från nadia.theodore 2014-08-12 07:52:44

i just love the dress great job to those who created and build it

Från kozurova 2014-06-19 02:56:46

Платье прекрасное!!! Волновалось заказывать через интернет, но платье уж очень понравилось и я решила рискнуть и не зря! Очень радует! Все в точности как на картинке! Особенно порадовала быстрая доставка в Россию за 10 дней! Супер! Спасибо огромное! Буду рекомендовать своим подругам!!!!

 Visar 1 - 10 av 22 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765