Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Taft Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering #002001666

Pris: SEK 1,638

Originalpriset: SEK 3,070  Sparer  SEK 1,432

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,638
5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från KoenKatia De Meyer Meyers 2017-01-31 02:39:07

Prachtig kleed voor zo weinig geld en niemand dat het zal merken op onze huwelijksdag.

pic1.jpeg

Från Christiane Schönrock 2015-09-09 19:49:38


pic1.jpegpic2.jpeg

Från melanieschickmeier 2015-08-19 03:18:16

Thank you so much for making this amazing and perfect dress for me. My wedding day was wonderful.

Från jkulmalaakso 2014-10-21 10:29:44

I love my dress! It came so fast, and it fits perfect! I'm sooooo happy!

Från Cecilia 2014-06-23 09:29:08

Beautiful wedding dress, well made, good quality material, exactly like the picture. Very happy with the dress! Thank you!

Svar från JJsHouse 2014-06-24 01:49:01

Thank you for your glowing feedback regarding the dress from JJ’s House. We certainly try to accommodate every customer’s specific requirements to ensure a most satisfactory experience for you. We are glad that you love the fabric of the dress. We are committed to creating styles that are not only timeless but that also represent the best in value.

Från Merlita 2012-12-10 21:38:31 FEATURED ÖVERSIKT

Perfect dress for my wedding in January 2013.
The taffeta looks shinny due to the light. Also the fabric is so good. My co-works cannot believe how much i have spent on this dress.
Really love this. Really love your website. :)

Från Susana Flores 2012-07-18 23:16:14

Hola mi nombre es Susana y me gustaia saver que color es el vestido dela portada, estoy buscando blanco de preferencia y si pueden poner algunas otras fotos para mas detalles. Gracias..

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765