Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Rosett/-er #002001306

Pris: SEK 1,906

Originalpriset: SEK 3,049  Sparer  SEK 1,144

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,906
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från laura decker 2012-03-24 04:21:05

Please email me a closeup of this dress thank you!

Svar från JJsHouse 2012-03-24 05:43:56

Från Claudia Pluhar 2012-02-12 06:56:24

Hallo,

ich habe mir mein Hochzeitskleid genau so vorgestellt! Anfangs hatte ich Zweifel es in China zu bestellen, aber die verwendeten Stoffe und die Qualität sind einfach klasse! Schnelle Lieferung! Es passt super gut - habe meine eigenen Maße angegeben...sehr empfehlenswert!!!

PS: Zoll wurde bei mir automatisch berechnet (20€ bei ca. 200€ Bestellwert), sodass ich diesen bei Lieferung an den DHL gezahlt habe. Musste mich also um nichts weiter kümmern.

Grüße
Claudia

Svar från JJsHouse 2012-02-13 22:51:43

Liebe Claudia,

vielen Dank für Ihr nettes Kompliment. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Kleid so happy sind.

Wir werden uns immer weiter um eine schöne Anfertigung und rechtzeitige Lieferung bemühen.

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen einen tollen Start in die neue Woche.

Från samantha 2012-02-09 01:25:11

I ordered this dress and it is so beautiful , look's like the picture , thank's JJsHouse am really happy with my dress.

Samantha =D x

Från Maria 2011-12-03 08:34:05

Buenas tardes
Este modelo de vestido no lleva bolero ni chal?

Svar från JJsHouse 2011-12-04 21:22:24

Respecto al vestido, no incluye ningún accesorio mostrado en la foto. Si le interesa echar un vistazo a nuestros boleros, le recomiendo que visite nuestra sección Boleros.

Från Ann Vanh 2011-09-08 20:30:11

Hello,

Can you please send photos of the back of the dress?

Thanks,
Ann

Svar från JJsHouse 2011-09-09 00:26:43

Hi Ann,

Thanks for your mail.

This dress comes with lace up back. This dress is a new arrival and we do not have other pictures of this dress for the moment. I attached 1 picture of wedding dress with lace up for your reference.

Could you kindly tell us do you have any other requirements for this dress?

We are looking forward to your reply.

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765