Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Pärlbrodering #002000068

Pris: SEK 1,823

Originalpriset: SEK 2,668  Sparer  SEK 845

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,823
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Demi 2013-06-10 01:59:10 FEATURED ÖVERSIKT

When I receive the dress, can not wait to try it on. I choose custom size and measures myself according to the guide. The dress fit me very well, high recommended to choose custom size. The dressmakers of JJSHouse are very good at tailoring. Will buy some holiday dresses too.

Från tia gray 2012-01-29 16:33:31

hi could u tell me if the bust size measurement is over fullest part of bust or under bust thanx

Svar från JJsHouse 2012-01-29 18:25:14

Hi Tia,

Thank you for contacting us.

Actually,you need to  Pull tape across the fullest part of the bust. Please refer to this link to get yourself professionally measured:http://www.jjshouse.com/about/help.php?act=pop&type=measure&cat_id=7. Then, choose a size (standard size or custom size) which can fit you well.


If you have any other questions, please feel free to contact us.
 

Från sandra 2011-08-26 17:26:00

do this dress come in red/white

Svar från JJsHouse 2011-08-26 19:44:34

Hi Sandra,

Thank you very much for your mail.

This dress comes in white, pink, champagne and Ivory. Please know that.

Could you kindly tell us do you have any other requirements for this dress?

We are looking forward to your reply.

Från Katlynne 2011-05-26 21:01:30

Have you ever made this specific dress before? Could you email me photos?

Svar från JJsHouse 2011-05-27 00:01:33

Från Billie Jean 2011-05-06 23:12:04

Does this come in ivory and regancy(grape,purple)

Svar från JJsHouse 2011-05-07 01:22:47

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765