Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Court släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Skärpband Pärlbrodering #002005281

Pris: SEK 2,565

Originalpriset: SEK 3,090  Sparer  SEK 526

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,565
4.9 (baserat på 27 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Linda Brown 2016-04-07 19:57:38

The dress was totally amazing thankyou

Från saraimhof 2015-10-03 06:10:19

Das Kleid passte perfekt und es musste nichts geändert werden. Ich war sehr skeptisch da ich auch etwas übergewichtig. Doch es sah traumhaft aus. Es war wirklich der schönste Tag in meinem Leben, im schönsten Kleid. Von Kopf bis Fuss alles bei JJHouse bestellt. Auch Haarschmuck, Brautstrauss, Bolero, Schuhe. Absolut top!

pic1.jpeg

Från midnigtwolf 2015-09-11 13:20:50

I tried on several wedding dresses from different bridal shops. So I had an idea of what looked good on me and what did not. I do not like my arms uncovered.

I printed out the measurement guide, a picture of the dress, and the size chart. I took all this to the professional seamstress I knew I was going to use for alterations. She told me to order a 18W, that if we did a custom measure it would be too large because of my bust.

I ordered it mid-May and I got it the first week of June. The fit was perfect when I first tried it on, but I did lose some weight so it had to be taken in a little.

I also ordered the Long Sleeve Lace Wedding Wrap (013024560) 22W. The sleeves were way toooo long. I was surprise how long they were, but it was an easy fix for my seamstress. Much better than paying $1,100 for a similar dress from a bridal shop.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Tootsieswinduptoy 2015-05-02 03:06:17

I am in love with this dress. I ordered custom fit and it's perfect! Well made and super fast turn around, had it in less than 2 weeks.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Adriana 2013-08-20 16:36:29 FEATURED ÖVERSIKT

O vestido é perfeito! Chegou super rápido, tudo, exatamente tudo lindo! Superou 100% minhas expectativas. O tecido, a costura, o bordado, o acabamento, tudo de alta qualidade! Jamais me arrependerei, mandei as medias certinhas e nem vou precisar ajustar. Pena que só vou casar uma vez, pq compraria outro aqui!

pic1.jpgpic2.jpg

Från Camilla Jansson Fd Ericsson 2013-06-13 12:01:55 FEATURED ÖVERSIKT

Är jätte nöjd med klänningen, beställde även näbbklänningen som ser lika dan ut, samma färgsättning. Passade perfekt.

pic1.jpgpic2.jpg

Från Tanja Frederiksen 2013-04-10 02:49:49 FEATURED ÖVERSIKT

Så kom den i dag :) den er så smuk... stoffet er helt fantastisk perfekt... :D den er flottere en forventet :D

kan ikke Takke nok!

pic1.jpgpic2.jpg

Från Antje Rühling 2017-02-03 10:33:00

Ich habe ein maßgeschneidertes Kleid bestellt und bin sehr begeistert. Es ist genauso schön für auf den Bilder und selbst ich als stämmige Frau kann dieses Kleid gut tragen.

Från baesfield 2016-10-03 01:03:06

kvind echt tof gewoon de maten doorgeven ook buiten maten zo ook bestellen betalen en een week of drie komt het kleed aan dus snelle servies ik raad iedereen aan als je een mooi kleed wilt koop zeker bij jjs house

grt brenda

Från unanaout 2016-08-25 15:34:20

Thank you so much, I have received my order, I am in love with it, it fits me perfectly, Once again thank you! AWESOME JOB

 Visar 1 - 10 av 27 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765