Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002012659

Pris: SEK 2,019

Originalpriset: SEK 2,524  Sparer  SEK 505

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,019
4.7 (baserat på 15 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sabine Zakhary 2016-09-19 09:52:07

Ich bin restlos begeistert! :) Zuerst war ich sehr skeptisch ob ich online mein Kleid bestellen soll - habe mich dann getraut und meine Maße abgegeben. Es sitzt perfekt, Versand klappte super schnell und nun warte ich auf unseren großen Tag <3

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Rayna miller 2015-06-06 00:28:21

My dress was stunning.. I can not believe how amazing it was and good quality. You would have thought I had a couple of thousand for it. I just paid a little over 100.00. I would highly recommend order a custom size because alterations can real expensive as I found out.

Från Alexandra Ryan 2013-06-11 09:02:03 FEATURED ÖVERSIKT

I just got my dress! And its incredible!!! Its so mutch better than what I expected, and shipping was super fast!
After tailoring it took my dress 4 days to arrive at my door in Norway!
I would recomend to buy dress here to everyone!
Its so fantastic and soooo beautiful!

Från MARIA HELENA DOS SANTOS LIBERAL 2013-05-28 15:20:20 FEATURED ÖVERSIKT

Quero parabenizar a JJSHOUSE por ter enviado meu vestido, que é maravilhoso e lindo, (igualzinho a foto), muito bem embalado e em perfeito estado! Essa é minha primeira de muitas compras neste site!

Från najhi 2013-04-29 04:32:37

j'ai reçu ma robe et elle est magnifique et telle que sur les photos seul bémol quand vous recevez la robe vous devez vous acquitter des frais de douanes

Från Diana Catherine Suarez 2013-03-21 13:07:38

Este vestido esta mas que expectacular......y el precio increíble!!!

Från Amandinetrx 2013-03-05 09:48:57 FEATURED ÖVERSIKT

J'ai reçu ma robe hier vraiment magnifique les détails sont superbe, le délais de livraison respecter, faite sur mesure vraiment parfaite, tres heureuse merci jj's house.

Från mariana 2013-02-26 06:57:12

como faço pra comprar esse vestido?

Från Emma 2013-01-14 21:23:59 FEATURED ÖVERSIKT

I like this dress very much. The fabric and the design impress me a lot. The quality is also very unimaginable. I will buy dresses on your website again. I an satisfied with your items and services.

Från nazneen 2012-12-23 01:47:36

This dress fits like a glove, no adjustments needed.The dress looks even better for real and certainly looks quite lovely in the pearl pink.I would recommend this style to any prospective buyer.Thanks for your good service and help.

 Visar 1 - 10 av 15 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765