Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Chapel släp Satäng Bröllopsklänning med Broderad Pärlbrodering #002005282

Pris: SEK 2,235

Originalpriset: SEK 3,121  Sparer  SEK 886

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 206 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,235
4.8 (baserat på 12 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Carly.blackman 2016-06-25 00:35:56

Arrived reqlly quick and I cant wait to wear it for my big day

Från pennyrich1234 2015-04-10 06:13:19

Love dress

Från moniqueundthomas 2015-03-25 09:52:25

Ich war sehr zufrieden mit diesem Brautkleid. Es passte wie angegossen. Die Farbe und die Qualität waren sehr schön. Es trug sich sehr angenehm.

Från nadiasia12 2015-01-19 03:43:57

ma robe de rêve! Magnifique, qualité superbe. Vitesse d'expédition remarquable. Merci beaucoup!

Från josie.gallimore 2013-10-23 04:25:23 FEATURED ÖVERSIKT

Wow this dress is beautiful. Really good quality can't wait to wear it on my wedding day

Från Olivia 2013-06-10 02:38:31 FEATURED ÖVERSIKT

I received the dress yesterday and found the fabric feels good, and the design is also excellent, but when I put it on today, I found that it was a little too long for me, so I went to our local tailor to make it shorter, it was ok now.

Från Malin waern 2013-04-13 09:37:15 FEATURED ÖVERSIKT

i just love this dress. its så nice its gonna make my day :) tank you all!

Från sonja 2013-04-05 13:53:03 FEATURED ÖVERSIKT

wirklich schönes Kleid...passt auf anhieb..sehr zu empfehlen!! Danke!!

Från claire 2013-03-14 14:33:09 FEATURED ÖVERSIKT

thank you for getting to me quickly buitful wedding dress and bead work thank you i love it

Från Pamela Hazelton 2013-01-14 17:28:12 FEATURED ÖVERSIKT

I love it thank you so much. Its beautiful and I already feel like a princess. Thank you again jjshouse.

 Visar 1 - 10 av 12 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 186 SEK 111 Sparer SEK 76
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 361 SEK 139 Sparer SEK 222
  • SEK 186 SEK 93 Sparer SEK 93
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 412 SEK 165 Sparer SEK 248
  • SEK 824 SEK 412 Sparer SEK 412
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 289 SEK 145 Sparer SEK 145
  • SEK 618 SEK 330 Sparer SEK 289
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 309 SEK 155 Sparer SEK 155
  • SEK 433 SEK 215 Sparer SEK 219
  • SEK 412 SEK 206 Sparer SEK 207
  • SEK 454 SEK 227 Sparer SEK 227
  • SEK 1,529 SEK 765 Sparer SEK 765