Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Ett Nivåer Fingertoppen Brud Slöjor med Spetskant #006003843

Pris: SEK 289

Originalpriset: SEK 423  Sparer  SEK 134

SEK 289
4.6 (baserat på 12 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från vanessa_marie007 2015-12-07 07:58:49

Loved how the veil looked. Unfortunately I have 3 veils because I like options but when I saw this I ordered it. It came fast and I LOVE IT!

Från tatianafos 2015-11-17 07:19:47

Very beautiful veil, looks really stunning and expensive. I just cut the edges a bit, but it wasn't even necessary. I am very glad that I bought this veil!

Från Daisy 2013-07-29 23:51:12 FEATURED ÖVERSIKT

AMAZING! just what i was looking for - nice and simple and elegant. am looking forward to my big day !!

Från Regina 2013-07-25 01:50:17 FEATURED ÖVERSIKT

The veil (006003843) is quite big and it is very pretty, before the delivery, i got the conformation email from you and the logistics speed is so fast. and your service is patient and professional

Från Fannie 2013-07-22 23:43:25 FEATURED ÖVERSIKT

It is very useful and the most important thing is that the price is really very low. I will keep it forever as a memory. I will try to buy dresses next time!Really good website for shopping!!

Från Carol 2012-12-25 23:10:00 FEATURED ÖVERSIKT

schnelle Lieferung, nette Kontakte + gute Ware ----> Top!

Svar från JJsHouse 2012-12-25 23:12:07

Från Ophelia 2012-12-24 01:45:59 FEATURED ÖVERSIKT

Sehr gut verarbeitet. Wir sind mit dem Schleier super zufrieden und drücken euch den Daumen, toll toll toll!!!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-24 01:49:46

Från Xenia 2012-12-20 23:36:25 FEATURED ÖVERSIKT

Vielen Dank JJsHouse Team!

Der Schleier ist so toll, entspricht das Effekt wie die dargestellte Abbildung. Passt super zu meinem Brautkleid.

Ich komme gern wieder hier, mein nächtes Kleid werde ich wieder bei euch bestellen!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-20 23:38:02

Från Samira 2012-12-18 22:31:56 FEATURED ÖVERSIKT

Der Brautschleier ist super schön. Ich habe bei euch ein super schönes Brautkleid bestellt, anschließend habe ich diesen Brautschleier entdeckt, der passt super zu dem Kleid.

Nach dem Erhalten hat es bewiesen, dass ich eine tolle richtige Entscheidung getroffen habe.

Toll, toll, toll!!!!!!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-18 22:33:17

Från Kyla 2011-05-29 16:03:04

Hello, does this veil have any sequince or beading on it? I cant tell from the picture. If is does not, may sequince or beading be added? How much would that cost? Thank you!

Svar från JJsHouse 2011-05-30 01:28:16

 Visar 1 - 10 av 12 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 361 SEK 258 Sparer SEK 104
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 598 SEK 299 Sparer SEK 299
  • SEK 670 SEK 361 Sparer SEK 310
  • SEK 83 SEK 42 Sparer SEK 42
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 721 SEK 412 Sparer SEK 310
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 206 SEK 103 Sparer SEK 103
  • SEK 268 SEK 201 Sparer SEK 68
  • SEK 11 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 412 SEK 199 Sparer SEK 214
  • SEK 103 SEK 83 Sparer SEK 21
  • SEK 73 SEK 51 Sparer SEK 22
  • SEK 165 SEK 93 Sparer SEK 73