Väldet One-Shoulder Knälång Organzapåse Homecoming Klänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet One-Shoulder Knälång Organzapåse Homecoming Klänning med Rufsar Pärlbrodering #022004493

Pris: SEK 981

Originalpriset: SEK 1,550  Sparer  SEK 570

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 981
4.8 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från mettegirl 2015-04-19 19:12:18

can I see the dress in watermelon please?
How much is shipping?

Från Wilka 2013-02-05 01:00:26 FEATURED ÖVERSIKT

Wir sind mit dem Einkauf bei JJsHouse sehr zufrieden gewesen. Das Kleid ist hervorragend verarbeitet und ist genauso, wie auf den Bildern. Perfekte Passform. Wir sind immer über den Bestellverlauf informiert gewesen und die Lieferung ist auf den Tag genau angekommen.

Från jade jones 2012-03-19 13:17:38

hiyah, really need to see pictures of this dress as i need to place an order if its the dress i want. Please could i see some pictures of the dress in the colours watermelon, light sky blue, hunter green, dafodil, and regency pleaseeee. Its soo important! thank you .

Svar från JJsHouse 2012-03-19 20:17:06

Från jade jones 2012-03-11 05:23:41

hiya i am very interested in buying this dress, but i wondering if you have any photos of the dress in the colours watermelon, regency, light sky blue and dafodil? Thank you :)

Från Sunny 2012-02-02 10:53:52

Hallo,
Ist es möglich, das Kleid auch Knielang zu machen ?
Und wie sieht es in der Farbe Wassermelone aus ?
Habt ihr davon Fotos ?

In English:

Hello,
Is it possible to change the lengh of the dress in knee-lengh ?
How does it look like in watermelon ?
Do you have pictures ?
sorry for my english if it's not correct.

Svar från JJsHouse 2012-02-03 02:59:51

Liebe Sunny,

alle unserer Kleider können auch nach Ihren Maße individuell angefertigt werden. (Neben dem Größenangabe gibt es ein Kästchen, wo man die Benutzerdefinierte Größe ankreuzen kann. Da können Sie Ihre Maße angeben.) Sehen Sie die beigefügte Abbildung in der an Sie gesendet Email.

Från Haley 2011-12-08 16:36:42

I was wondering if you had this in red..?

Svar från JJsHouse 2011-12-08 18:24:21

Hi Haley,

Thank you for contacting us.

Please check the attachment to see the pictures you need. Hope they would be helpful to you.



If you have any other questions, please feel free to contact us.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491