Väldet One-Shoulder Golvlång Chiffong Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet One-Shoulder Golvlång Chiffong Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or) #007016719

Pris: SEK 1,143

Originalpriset: SEK 2,237  Sparer  SEK 1,094

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,143
4.8 (baserat på 52 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från lydiatownsend 2016-06-05 15:06:21

Loved this dress! I'm ordering it for my bridesmaids and did a test run for a banquet I attended. I got so many compliments on it! I am so excited about my girls wearing it for the wedding!

pic1.jpeg

Från mixavolk1972 2016-05-13 09:51:02

as in the picture so beautiful

pic1.jpeg

Från renaud s 2016-04-28 00:56:43

j'ai commandé 3 robes sur le site jjshouse les 2 premières (voir photo) moi et une amie avons pris la même étant témoins de notre meilleure copine. nous l'avons prise sur mesure mais elles sont arriver trop grand peu importe car après une petite retouche tout était parfait la qualité correspond au prix elles est vraiment top ! la troisième celle de ma maman est parfait elle a un laçage pour la taille c est plus sur ! les robes sont vraiment identique a la photo je sais que certaine ont un peu peur car d autre site ne sont pas tres fiable mais la vous pouvez foncé ! de plus je tiens a remercier jjshouse qui nous a rembourser nos frais de couturière . je recommande a fond !

Från Kimberly 2016-03-06 22:15:30

Omg....this dress runs true to size and is absolutely beautiful.

Från Fiona 2013-12-26 10:20:57 FEATURED ÖVERSIKT

This was my first time ordering from jjshouse and I absolutely loved my dress!!!
I went with the colour Lilac and got the size of the dress customised.
The dress was sized exactly as the measurements I provided.
However, probably because I had never bought a custom made dress before , the measurement I gave ended up being a bit loose and I had to adjust it further.
Regardless, I am very satisfied with the final product and the dress made me look amazing on that day.
It was an annual ball that I attended wearing this dress and I am definitely getting another dress for next year's ball from jjshouse :)

pic1.jpegpic2.jpeg

Från anniemeyers 2016-10-19 02:14:30

This dress was exactly what we were expecting. Beautiful !

Från anniemeyers 2016-10-19 02:12:47

Bought this dress and just love it , absolutely perfect :)

Från Gamze Mermer 2015-09-26 04:39:51

Jag beställde denna klänning i storlek 38 och färg "regency". Färgen är identisk med den som visas på bilden. Ingen nyans skillnad alls. Jag var lite skeptisk till en början men beställde ändå. Jag fick en PERFEKT klänning, kunde inte vara mer nöjd!! Jag fick massa komplimanger för min klänning och kan rekommendera denna sida stort! Iaf denna klänning! Supernöjd! Jag har precis beställt en ny klänning och hoppas att den också håller måttet.

Från cjferris50 2015-09-08 05:23:11

I love this dress and it fits perfectly.

Från maryna3girls 2015-09-05 16:59:33

I had 3 of these custom made for my bridesmaids (my beautiful daughters). All 3 girls have tried them on and they fit and look perfect. The girls love them and will look absolutely stunning next month. I couldn't be happier. Thanks JJ's House! :)

 Visar 1 - 10 av 52 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158