Väldet Hjärtformad Golvlång Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet Hjärtformad Golvlång Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar #002011558

Pris: SEK 1,079

Originalpriset: SEK 1,854  Sparer  SEK 776

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,079
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Miranda Spencer 2016-10-22 22:56:25

the dress fit perfectly and arrived earlier then estimated.

Från CKM 2013-10-14 12:02:56 FEATURED ÖVERSIKT

Very impressed with the dress.
I ordered it a size larger than needed to allow for it to be fitted closer to the time (and to add a wider chiffon v-strap) so it is hard to say exactly how it will look at the end but I am still pleased with the dress.

Från Diana 2013-06-16 01:01:46 FEATURED ÖVERSIKT

the dress fits me so well. even though i chose the ordinary size. your size chart and measuring guide are so helpful. i am so wise to choose your website to buy my wedding dress. many thanks

Från Sabine 2013-02-03 04:46:13

Absolut erstklassig! obwohl zu Beginn sehr skeptisch war, bin ich sehr zufrieden mit dem kleid! Service vor Bestellung sehr rasch, sehr freundlich; Lieferung sogar vor Wunschtermin erhalten! Kleid sieht aus wie auf dem Bild - werde definitiv wieder bestellen. Vielen Vielen Dank! sieht super aus!!!! :)

Från aaa 2013-02-01 00:43:37

I like it very much.

Från nadège 2013-01-31 12:32:57 FEATURED ÖVERSIKT

superbe robe...belles finitions...livrée rapidement après commande....un peu étroite au niveau du buste mais j'ai certainement mal pris mes mesures.....mais je suis très satisfaite et j'ai hate de la porter pour mon mariage

Från hirma 2012-12-20 00:23:55 FEATURED ÖVERSIKT

I’ll have the seamstress tack down the tulle overlay to the hem in front, and tack the chiffon overlay and over skirt to the train and add a bustle and it’ll be done. i love its style and length

Från Lillian 2012-12-19 00:27:46 FEATURED ÖVERSIKT

I received my gown and couldnt be happier with it! It is as goregous in the picture as in person! I love it and cant wait to wear on my wedding day! I ordered my dress a size larger than my usual size and it only needed a little tweeking for the perfect fit!

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753