Väldet Axelbandslös Sweep släp Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Pärlbrodering Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet Axelbandslös Sweep släp Satäng Brudtärneklänning med Skärpband Pärlbrodering Rosett/-er #007001482

Pris: SEK 952

Originalpriset: SEK 1,570  Sparer  SEK 619

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 952
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Abby 2013-06-17 00:42:28 FEATURED ÖVERSIKT

I brought this dress for my bridesmaids in the watermelon colour pictured .... they all looked stunning as you can see my bridesmaids are all different in height shape colour but I was absolutely amazed at the quality price and speed of delivery.

Från Suzanne 2013-06-14 23:55:47 FEATURED ÖVERSIKT

It looks great on me since the fabulous design! The two colors is a good match. This dress is so elegant, and I'm going to have a great show on my party!

Från Amanda 2012-04-06 07:57:20 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is beautiful. I got it for my bridesmaids in my wedding. And it looks simply AMAZING!! I cant wait to see how it looks on them. The shipping was super fast got it very quickly. Thank you JJ'S

Från Marjory 2011-07-14 10:26:45

Forgot to give a rating lol Definitely 5 stars!

Svar från JJsHouse 2011-07-15 04:18:56

Hi Marjory,

Thank you very much for your appreciations for our items and service.

Please just let us know if there is anything else we can do for you.

Från Tina Lynch 2011-06-07 19:03:28

Can I change the colour of the sash to chocolate? Really like this dress!

Svar från JJsHouse 2011-06-07 19:04:41

Från Betty 2011-06-03 09:02:32

Awesome! The price is reasonable,and the customer service is great.

Svar från JJsHouse 2011-06-04 01:04:51

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158