Väldet Axelbandslös Golvlång Chiffong Festklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet Axelbandslös Golvlång Chiffong Festklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #020003264

Pris: SEK 1,158

Originalpriset: SEK 1,590  Sparer  SEK 432

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,158
4.9 (baserat på 51 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från renoir74 2015-07-05 09:10:39

The delivery was really quick even though I live in Europe.
The dress looks the same with the image.
I am planning to buy another dress here.

Från Jennifer Hill 2013-07-19 15:29:29 FEATURED ÖVERSIKT

I purchased a dress for my wedding, the delivery was prompt and the dress was exactly as I ordered. This is a very efficient and reliable site! Very happy indeed.

Från Lilian 2013-01-16 23:03:52 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid wurde pünklich geliefert und ist sehr gut verarbeitet. Farbe wie auf der Farbpalette abgebildet (Wassermelone). Habe maßschneidern lassen und passt 100%. Wunderbar finde ich eure Arbeit!!!!

Från Manja Madsen 2012-05-08 12:42:32

Is it possible to make the dress with golden pearls instead of silver?

Från Wendy 2012-03-21 04:02:48

Can you please send me pictures of this dress in different colours - Attractive Empire Strapless Floor-length Chiffon...(020003264). Thanks

Från Alina 2012-02-26 02:22:56

Can you send picture in pink,pearl pink,champagne,ivory?Do you ship to Romania?

Från Julie 2012-02-24 06:16:54

I was just wondering if you have any pictures of this dress in other colors? What is the color in the photo? I'm curious about orange, watermelon and pink colors. Thank you so much! This dress is beautiful

Från bella 2012-02-20 00:18:34

Ma robe a fait des jaloux.
Je n'ai jamais été autant complimentée sur ma robe.
La qualité est irreprochable.

Merci JJsHouse.Je recommande!!

Från lorena prieto 2012-02-12 20:52:39

sabes me encanta este vestido como el de la foto

y quisiera saber que color es el de la foto, para poder ordenarlo gracias

lorena prieto

Svar från JJsHouse 2012-02-23 23:43:39

Gracias por prestar atención a nustro sitio web.

No recomendamos el color de la foto a ningún cliente, es que la foto a lo mejor no está en mejor resolución debido a la luz o algo más.El color real sería cambiado un poco. Pero le recomiendo el color más parecido con el de la foto, es rosado sandia.

Cualquier problema sin duda en contactar conmigo.

Från Sibel Göl 2012-02-07 10:08:27

Hallo,

können Sie mir bitte Bilder von dem Kleid in weiß schicken?

Svar från JJsHouse 2012-02-07 23:12:22

Liebe Sibel,
 
vielen Dank für Ihren Besuch bei JJsHouse.com.
 
Ich habe in der an Sie gesendeten Email ein Bild der Rückseite von diesem Kleid in Farbe Weiss beigefügt. Hoffendlich kann das Bild Ihnen beim Auswählen weiter helfen.
 
Wenn Sie weitere Fragen haben, bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren und wir wünschen Ihnen einen schönen Tag.

 Visar 1 - 10 av 51 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491