Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Rosett/-er #007004161

Pris: SEK 1,158

Originalpriset: SEK 1,648  Sparer  SEK 491

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,158
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från emh 2016-02-18 05:11:09

nach nur 9 Tagen ist die alieferung angekommen. Das Kleid war ein wenig zerknittert, sieht aber erstaunlicherweise exakt so aus wie auf dem Bild. Die Qualität der Verarbeitung (Nahtführung, Verarbeitung etc.) ist laut meiner Änderungsschneiderin auch erstaunlich gut! Ich bin überrascht - sehr positiv- und freue mich dieses Kleid bei meiner Hochzeit zu tragen!

pic1.jpeg

Från Sherika 2012-02-09 21:20:09

Do you have a picture of this dress in regency? Can I have a front and back picture.

Svar från JJsHouse 2012-02-09 23:00:16

Hi Sherika,

Thank you for contacting us.

We are sorry but we don't have the pictures you asked for . While, I would like to attach some in Burgundy and a picture of our color sample in Regency for your reference. Hope they would be helpful to you.

 

If you have any other questions, please feel free to contact us.

Från Janina 2012-01-26 14:13:55

Hello again, please can you send us this photo of the dress in different color, anything you have? Thanks

Från Nicole Fiene 2012-01-03 00:44:28

Die Lieferung hat super geklappt, nur die Farbe ist Kirschrot und nicht Burgunderrot.
Quick delivery, but the colour of the dress is cherry-red an not burgundy like I ordered it.

Svar från JJsHouse 2012-02-07 00:16:00

Sehr geehrte Frau Fiene,

Vielen Dank für Ihr schönes Kompliment. Wir werden uns freuen wenn wir Ihnen weiter behilflich sein dürfen. Wegen der Farbe bitten wir um Ihre Verständnisse, da jede Brautmodegeschäft Ihre Eigene Farbepalette verwenden.

Wir wünschen Ihnen und Ihrer Familie Ein Gesundes Neues Jahr.

 

Från carmen 2011-11-20 15:41:22

me gustaria saber si se podria cortar por encima de las rodillas y si quedaria con el mismo estilo y si con lo sobrante podrian hacerme un chal o algo asi ,gracias

Svar från JJsHouse 2011-11-21 22:35:11

Buenos días.
 
Muchas gracias por comunicarse con nosotros y su comentario.
 
Las especificaciones que nos indica pueden realizarse, sin embargo debo indicarle que el vestido no conservaría el mismo estilo, además de que no nos es posible hacer otra pieza con la tela sobrante. Otra detalle importante es que los vestidos a los que se le cambie el diseño original no clasifican para casos de devolución.
 
Saludos cordiales.

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158