Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru V-ringning Golvlång Taft Brudtärneklänning med Rufsar Blomma (or) #007000884

Pris: SEK 1,050

Originalpriset: SEK 1,894  Sparer  SEK 844

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,050
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Carolina Gomez 2012-04-18 12:52:13

Este pedido ha sido cancelado,

Gracias.

Från Juliana 2012-02-28 19:45:44 FEATURED ÖVERSIKT

I received my dress today in dark green. I love it! Excellent quality and a perfect fit! I would recommend this site to anyone.

Från Donneshia McCants 2011-08-20 09:25:08

Is this dress still available in lavender, a size 10??

Svar från JJsHouse 2011-08-21 23:57:14

Hi Donneshia,

Surely we could make the dress in lavender, size 10 for you.

Från anne c 2011-08-19 12:29:45

hie

what is this color called

Svar från JJsHouse 2011-08-22 01:08:18

Dear Anne,

Thanks for contacting us. The color shown in the picture is very similar to taffeta lilac. We have sent you a photo showing our taffeta lilac.

Please check the photo in the attachment.
 

 

Please feel free to contact us if there is anything else we can do for you.

Från Moira 2011-06-11 08:49:23

Can you tell me what colour this is please?

Svar från JJsHouse 2011-06-13 00:01:40

HI Moira , thanks for your question. We are so sorry but the color of the dress in the picture is not available now. We would appreciate it if you can choose other colors or similar colors in the color drop down list, which are all available now.

You can also refer to our color chart http://www.jjshouse.com/about/help.php?act=pop&type=color&cat_id=7 to get more information. Please note that colors differ in fabrics.

 

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158