Trumpet/Sjöjungfru Rund-urringning Sweep släp Charmeuse Aftonklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Rund-urringning Sweep släp Charmeuse Aftonklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #017002265

Pris: SEK 1,374

Originalpriset: SEK 2,119  Sparer  SEK 746

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,374
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från valjean1218.vg 2014-09-14 03:09:56

Wow, .. omg.. My colors are white/purple..
We know,it will not a Traditional Wedding, I can see me wearing this, not just for my Wedding, but on other occassions..
So, now.. Im unsure..both Gowns.. I picked are PERFECT..NO DATE SET.. BUT: IM ON IT EARLY.. HELP..

THANK YOU FOR ALL THESE BEAUTIFUL GOWNS..

Från Sharon Williams 2014-05-17 19:18:28

lovely

Från joanamirandajm 2014-05-05 10:53:52

Olá, Boa tarde!
Eu gostaria de saber se posso encomendar esse vestido sem as lantejoulas!
Obrigada!

Från christine lofoli 2013-08-09 16:45:46 FEATURED ÖVERSIKT

I like the dress , nice color ,only the back is to long but the dress fit perfectly

Från DDD 2011-09-08 12:55:19

hello,

can you make the dress without the opening in the middle?

Svar från JJsHouse 2011-09-08 21:10:02

Hi,

Thanks for your mail.

We have discussed with our professional designers and we suggest you retain the original design. Please know that.

Please just let us know if there is anything else we can do for you.

Från Paulette Lyons 2011-03-13 16:00:11

Is it possible to send my measurements along so my dress could fit more perfectly? The dress # is 017002265

Svar från JJsHouse 2011-03-14 07:23:29

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491