Trumpet/Sjöjungfru Off-shoulder Ringning Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Off-shoulder Ringning Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002012573

Pris: SEK 1,864

Originalpriset: SEK 3,022  Sparer  SEK 1,158

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,864
4.7 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Lisa 2015-10-18 18:33:55

Sydd etter mål - satt som et skudd :)

Från suzannejoysneddon1960 2016-06-09 11:50:10

Hi I have received this beautiful dress today I am a very small size 6 and although the dress is very long (I ordered the standard size 6) it fits like a glove. Stunning detail and absolutely amazing for the price. Thank you JJs House.

Från jdeborah30 2016-04-17 13:45:09

I rate the dress a100% wonderful it fit very good I LOVE the Beading

Från Ashley-24 2015-06-11 03:47:06

Many thanks to JJshouse!

I really like this dress, and the details of it are perfect. It's exactly as pictured. Besides, the price of this dress is very reasonable. I will definitely introduce it to anyone who is looking for affordable, good looking, high quality product!

Från cheb72 2015-05-11 19:37:37

This dress is breathtaking and a PERFCT fit for my daughter!It's very well made. Was shipped quickly and packed beautifully.Thank you so much!!!!!

Från ruchie 2014-10-07 09:42:26

lovely dress!! love the sleeves and neckline most!

Från mani 2014-08-26 08:03:59

Das Kleid wurde schön genäht und genau nach meinen Angaben zugeschnitten. Einzig die Aermel sowie der Achselausschnitt waren zu eng.
Natürlich musste ich es von einer Schneiderin nochmals anpassen lassen, damit es wirklich gut gesessen hat. Es war zum Glück genügend Stoff eingenäht, sodass die Arme noch ausgelassen werden konnten.
Mit Aenderungen habe ich aber im voraus bereits gerechnet. Gerade bei einem so taillierten und doch eher engen Kleid ist es schwierig genau zu schneidern, ohne dass mehrmals probiert werden kann.
Die Lieferung hat auch bestens geklappt.
Das Preis-/Leistungsverhältnis hat für mich gepasst und ich werde sicherlich wieder einmal bei JJ's bestellen.

Svar från JJsHouse 2014-09-02 04:10:55


 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753