Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Watteau släp Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Pärlbrodering Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Watteau släp Satäng Bröllopsklänning med Skärpband Pärlbrodering Applikationer Spetsar #002011613

Pris: SEK 1,599

Originalpriset: SEK 2,698  Sparer  SEK 1,099

  • Färgtabell
  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,599
4.8 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Christy Chavis 2016-01-26 22:38:50

Loved my wedding dress and also the bridesmaid dresses!!

Från Christy Marie Chavis 2015-08-08 19:19:20

The dresses was very beautiful the purple was a gorgeous color choice! Thanks !! My wedding was a hit!!

pic1.jpeg

Från Donna.clarke4 2016-06-07 16:38:57

Absolutely adorable and arrived promptly. Custom fired and gorgeous!!!

Från christyoxendine77 2015-04-30 13:25:48

I was very surprised when my dress arrived today!! I was not looking for it to be here so soon. I love the dress, needs a little adjustment but that because I was off on the sizing. The dress is beautiful I will be ordering my bridesmaids dresses from JJ's house. Thanks!!!!

Från denisedecarvalho 2015-01-07 15:56:55

O vestido é exatamente como na foto: maravilhoso!!
O acabamento é perfeito, ele possui 2 forros, sendo um de malha, que não deixa o forro de tule irritar a pele.
Fiz o pedido no dia 17/11/2014 e recebi o vestido no dia 06/01/2015.

Svar från JJsHouse 2015-01-08 00:25:23

Thank you for your glowing feedback regarding the dress from JJ’s House. We certainly try to accommodate every customer’s specific requirements to ensure a most satisfactory experience for you. We are committed to creating styles that are not only timeless but that also represent the best in value.

Från Hermosa 2013-06-16 00:14:05 FEATURED ÖVERSIKT

I like the special design for the sash and i ordered it in royal blue and ivory dress, and whole dress is so awesome. i have been waiting for the dress so long, you guys did not disappoint me , and the dress price is so reasonable:)

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753