Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Court släp Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Court släp Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Paljetter #002012721

Pris: SEK 1,933

Originalpriset: SEK 6,053  Sparer  SEK 4,120

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,933
4.8 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Olga S. 2015-11-09 05:03:24

I was so beautiful at this special day. Thanks you! I love my dress!

Från eileenspeakman 2016-07-30 11:14:06

I was worried that it would,t be as nice as the picture ,no need to be its Absolutely beautiful,just as shown in the advert ,,don,t know how they make it for the price. ,it was made to measure & fits perfect. Will definitely recommend them ,,,,so pleased

Från anwanesh 2015-11-04 05:32:46

Beautifully made and quality material

Från jime14_05 2015-06-30 11:45:50

Hoy recibí mi vestido y aún no puedo terminar de procesar la felicidad que tengo!!!!! Estoy super feliz con el vestido que me enviaron, todo llegó perfecto, de verdad que recomiendo al 100% hacer compras de este tipo! Este es un lugar de ventas super confiable, todo lo manejaron perfectamente, informaron de cada detalle, además de que trabajan con una empresa de envíos SUPER CONFIABLE que va informando paso a paso que el vestido da.
De verdad que les agradezco demasiado todo el apoyo que me brindaron en esta importante etapa de mi vida!!!!!

Från gissellapre 2015-03-18 20:47:23

Ahora vino mi vestido, estoy tan feliz y el vestido es exactamente igual como se ve en la foto y justo a mi medida. Me fascina mi vestido es hermoso y estoy extremadamente feliz de tenerlo. Primera vez que pido por inter a JJ House y me sentia un poco nerviosa por que tenia un poco de temor no fuera igual como en la foto o no me quedara perfecto a mi cuerpo, pero me quedo perfecto. Gracias JJ House por hacer perfecto mi vestido como sale em la foto. Me encanta.

Från jodisosich 2014-06-21 01:13:46

Amazing dress fitted abosolutly perfect thank you so much a very stress free experience I highly recommend

Från iraldek 2013-09-17 07:45:52 FEATURED ÖVERSIKT

bought this beautiful dress in champagne, even more beautiful in person, made it to my measure and simply the perfect fir I love it

Från Natycharo 2013-04-14 19:10:23 FEATURED ÖVERSIKT

DEAR JJ'HOUSE, I'M SO HAPPY!!! I'VE GOT MY DRESS TODAY AND ITS A DREAM!!! I WAS WORRIED BEFORE BECAUSE I NEVER SHOPPED CLOTHES ONLINE AND TO THINK TO BUY MI WEDDING DRESS WAS EVEN MORE WORRISOME... BUT IT'S ACTUALLY LIKE THE PICTURE, JUST LOVE IT!!! THANKS TOO MUCH.... TOTALLY RECOMMEND U

Från Nadja 2012-12-26 23:59:29 FEATURED ÖVERSIKT

super schönes Brautkleid, genau für mich. Ich habe so lange auf mein Traumkleid ausgesucht, endlich habe ich es bei euch gefunden und es hat mich nicht enttäuscht. Toll, toll, toll!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-27 00:01:20

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753