Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Court släp Chiffong Satäng Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Court släp Chiffong Satäng Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar #002000193

Pris: SEK 2,119

Originalpriset: SEK 4,630  Sparer  SEK 2,512

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,119
4.8 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från crism03 2014-05-01 15:39:34

Boa noite!
Os modelos dos vestidos são maravilhosos.Mas poderia ter a opção do zoom,para visualizar melhor os detalhes.
Mas a pagina não deixa de ser muito boa por isso.

Från Deborah Austin 2013-08-01 13:21:58 FEATURED ÖVERSIKT

This dress turned up and it was sophisticated and lovely. I order with my own measurements and the fit was perfect. It was pretty and classy. Exceptionally well made and very beautiful. Annoying thing was the import tax !

Från leila Arjmandghojoor 2013-05-24 10:24:45 FEATURED ÖVERSIKT

jag har fått min kläning igår,,det var fantastikkkkk,,det var jätte fint,,tack jjhouse

Från Hanne Riddervold 2012-04-10 23:47:06

Hello,

I just have some questions:

How/what type is the fabric on this dress?
What if t does not fit me or I want a different dress? Can I send it back and get the money back?
Are the sizes very accurate?
If I order today, when will I have the dress?
What colour is the dress on this picture? Ivory, white or...another?

Thank you!

BR
Hanne

Från Angie U. 2012-02-28 19:40:21

Hola,

Este vestido me encanta!, quisiera saber cuánto tiempo se demora en llegar a Colombia y si puedo solicitar tambien el tocado del cabello igual al de la foto.

Mil Gracias

Svar från JJsHouse 2012-02-28 22:58:22

Hola,

Gracias por contactarnos.

El tiempo para enviar a Colombia depende del envio que usted elige. Puede ver la foto que le mando en la pagina de ese vestido.

En cuanto al tocado, no tenemos eso en nuestro sitio web, perdona. Pero tenemos muchos en la pagina http://www.jjshouse.com/es/Cintillos-c42/?la=fromnavmenu. Puede verlos.

Cualquier problema sin duda en contactarme.

Från karen 2011-08-17 04:01:34

This is lovely. Could I please see some more pictures?

Svar från JJsHouse 2011-08-17 23:44:32

Hi karen,

Thank you for contacting us.

As this dress is a new arrival ,we don't have any other pictures of the dress now.Hope you can understand.


If you have any other questions,please feel free to contact us.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753