Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Chapel släp Tyll Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Trumpet/Sjöjungfru Axelbandslös Chapel släp Tyll Spetsar Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Paljetter #002000375

Pris: SEK 2,600

Originalpriset: SEK 4,454  Sparer  SEK 1,854

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,600
4.8 (baserat på 23 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från taliapjkaylee 2016-10-12 01:37:12

Love love love it!! Couldn't be any happier with my dress. Fits amazing and looks stunning on! Can't wait for the day I get to wear it ❤️

Från nicsylvester 2014-07-21 04:58:38

It's a beautiful dress!
It fits great on me...it came very quick in the mail____ I thought it would take long but it didn't.
I can't wait to put it on in August.I recommend this site to anyone!
Thumbs up!!!!!

Från isa_alvarado90 2014-05-04 14:24:29

simplemente perfecto y hermoso, tal cual como el de la foto....

Från Nayara 2014-02-21 14:54:10

Olá me chamo Nayara e gostaria de saber se vocês fazem entrega para o Brasil , amei o website e estou muito interessada em fazer meu vestido vou casar em satembro e nunca tinha imaginado que poderia encomendar um vestido pela internet , bom essa é minha dúvida , obrigada e por favor me respondam bjos e ate mais .

Från Chery 2013-11-05 09:23:57 FEATURED ÖVERSIKT

Ottima qualità, vestito perfetto fatto su misura..con un badget basso sono rimasta super contenta..acquistate tranquillamente!! Super

Från vanessa 2013-09-05 07:19:24 FEATURED ÖVERSIKT

Bom dia,

Venho agradecer por toda atenção que recebi, pelo pronto atendimento. Recebi meu vestido, gostei muito. Veio na medida correta, estou muito feliz.

Obrigada a cada um que fizeram parte da equipe.

Att,
Vanessa

Från Regina 2013-08-08 16:22:08 FEATURED ÖVERSIKT

Chegou o meu vestido! Esta lindo!!! Obrigada!!! Muito Feliz!!!!

Från karenn 2013-07-22 17:18:22 FEATURED ÖVERSIKT

Thank you JJshouse team, my dress arrived to Colombia is awesome all the details and it fit perfect, I was a little worry because of the time of arrival, but it was worthy, excellent job, I am going to look just the way a dream at my wedding day.

Från Rawsh 2013-07-01 05:05:53 FEATURED ÖVERSIKT

i received my dress on thursday... initially i was a bit upset when i saw how the dress was packed, but once i put it on i was ecstatic! and relieved (all the negative reviews online scared me s***less!)! not only did it fit perfectly, it is also the most beautifully made dress - neat work, decent material... looks amazing!!

thank you so much!!!

<3

Från Ann 2013-06-10 03:04:45 FEATURED ÖVERSIKT

Hello. The wedding dress came. I was so excited to open the package. The dress is beautiful. The lace is really great. I tried it on. It fits me well. I really love the dress. Thank you for all your guys hard working. I really appreciate your work. Thanks again. Ann

 Visar 1 - 10 av 23 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753