Kvinnor Satäng Cone Heel Peep Toe Plattformen Sandaler med Rosettknut
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Cone Heel Peep Toe Plattformen Sandaler med Rosettknut #047005829

Pris: SEK 422

Originalpriset: SEK 1,952  Sparer  SEK 1,531

SEK 422
4.8 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från matilda.moyo123 2015-06-03 12:02:55

Nice for special occasions

Från Sabrina Valente 2013-08-07 10:06:04 FEATURED ÖVERSIKT

My shoes arrived today with the dress... they are wonderfull.. they fit perfectly and are incredibly well made.... I loved them.... congratulations on your great job!!!

Från Anna 2013-07-01 08:06:15

hätte nicht gedacht, dass die Schuhe sooo schön sind und solch eine gute Qualität haben! Es gab dazu sogar rutschfeste Padeinlagen! Bequem sind sie auch sehr und passen perfekt zu meinem Hochzeitskleid!
Kann ich nur weiterempfehlen!

Svar från JJsHouse 2013-07-01 23:59:15

Från s elamami 2013-05-03 04:44:38 FEATURED ÖVERSIKT

The shoes are fantastic and worth every penny! I recommend anyone looking for beautifual bridal shoes at a great price to order them.

Från Deirdre 2012-11-14 21:35:32 FEATURED ÖVERSIKT

Love them. They are so pretty. They are the perfect height, the feel great on, THEY ARE LIKE PRINCESS SHOES!!!!!! I got them within a week. cant wait for the wedding night :) Thank you jjshouse!

Från Ida 2012-11-11 23:28:46 FEATURED ÖVERSIKT

i love these shoes cant wait to were them on my wedding day 15 Dec 2012,i am very please with them thank you.

Från Kristina 2012-11-09 23:35:09

These shoes are beautiful the pic does not do them justice.Beautiful shoe--absolutely gorgeous! Purchased them for my wedding. Truly, a gorgeous shoe!

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69