3/4-lång ärm Chiffong Särskilda tillfällen Bolerojackor
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

3/4-lång ärm Chiffong Särskilda tillfällen Bolerojackor #013012329

Pris: SEK 324

Originalpriset: SEK 550  Sparer  SEK 226

  • Färgtabell
SEK 324
4.5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från silke.rodemerk 2016-03-25 14:22:42

Schöner Stoff, allerdings ist er sehr dünn, sodass die Form nicht sehr stabil ist. Passt allerdings perfekt zum Kleid und fühlt sich schön an.

Från marta.mac.73 2015-08-13 04:24:41

Svarer til forventningene jeg hadde

Från nadine_roethlin 2015-05-11 01:42:31

Schnitt passt, in perlenrosa bestellt, passt in der Farbe perfekt zum Kleid.

Från Françoise C 2014-03-11 02:25:14 FEATURED ÖVERSIKT

Bonjour,
Magnifique, après l'avoir commandée en taille 12 qui était trop serrant, j'ai fait une nouvelle commande en taille 14 après discussion avec le service clientèle, et nous avons trouvé un bon compromis; maintenant elle est superbe, donc je pense qu'il vaut mieux prendre la taille au-dessus si vos mesures sont presque les bonnes mais pas tout à fait, comme c'était mon cas.
Ce boléro est va à merveille sur ma robe.
J'avais commandé le tout en bleu océan.
Délai de livraison extraordinaire
Merci pour le service et votre gentillesse.
Je vous enverrai une photo de l'ensemble au mariage de mon fils (mi-avril).

Från Sabrina 2014-01-16 03:55:53

L'ho ordinato dello stesso colore e tessuto del mio abito e supera decisamente le mie aspettative.
Bellissimo!

I ordered it in the same color and fabric of my dress. It's definetely above my expectations.
Beautiful!

Svar från JJsHouse 2014-01-17 02:03:34

Hi Sabrina, I am glad to hear you are satisfied with the dress! Your satisfaction is of utmost importance to us and this is absolutely our work power.

Från Sonja Goeppert 2013-12-08 07:33:06 FEATURED ÖVERSIKT

Schöne Qualität, allerdings steht der Kragen nicht so fest, wie es auf dem Bild den Anschein hat. Der Chiffon Stoff ist sehr leicht und dünn. Der Bolero sieht spitze zu meinem Kleid aus wurde gut verarbeitet.

Danke für die schnelle Lieferung!

Från Diana 2013-11-30 00:58:59 FEATURED ÖVERSIKT

I am very pleased with the wrap. I ordered custom size, which fits me very well. Expediting shipping is fast, it reached me in time. Love the wrap! Thanks.

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69