Kvinnor Satäng Stilettklack Stängt Toe Plattform Pumps
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Stilettklack Stängt Toe Plattform Pumps #047008119

Pris: SEK 618
60% RABATT /

Originalpriset: SEK 1,521  Sparer  SEK 903

SEK 618
4.9 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Sarah08as 2015-06-08 18:37:50

Absolutely love these heel, and very comfy.love them!Thanks JJs.

Från lenilucia.abreu 2015-05-27 08:50:00

This shoes are so comfortable. I am very happy I bought them for my wedding.

Från Ilse Bax 2014-03-04 12:03:05

Hele mooie schoenen, prachtig afgewerkt, netjes verpakt.
Volledig zoals gehoopt en snelle levering.

Från Ilse Bax 2014-03-04 12:00:54

Heel mooie schoenen, normale pasmaat, mooi afgewerkt en kleur zoals gehoopt (ivoorkleur)
Snelle levertijd.
Heel tevreden.

Från Lisa 2013-01-04 01:22:33 FEATURED ÖVERSIKT

The height of this shoe is perfect. All in all extremely pleased with this produce and will be keeping it. i receive it in my very big day, and my friends are all feel amazed about the quality , i love you jjshouse

Från Esmeralda 2012-11-12 20:28:25 FEATURED ÖVERSIKT

Hele mooie schoentjes! Ze zijn nog mooier dan op het plaatje, daarnaast zitten ze ook nog erg lekker. Zacht en goed buigzaam. Een echte aanrader dus!

Från Esmeralda 2012-11-12 20:28:18 FEATURED ÖVERSIKT

Hele mooie schoentjes! Ze zijn nog mooier dan op het plaatje, daarnaast zitten ze ook nog erg lekker. Zacht en goed buigzaam. Een echte aanrader dus!

Från Sunny 2012-11-11 20:57:51

I was a little nervous ordering shoes online, as I was concerned about the fit, and the color match. Both were perfect! My wedding day was beautiful!

Från Louise 2012-11-10 22:09:56 FEATURED ÖVERSIKT

I looked a long time for moderately priced, comfortable pumps to accommodate my wide feet. These worked great.

Från Marija 2012-11-09 20:50:23

I was a bit worried as i thought this was a fake site, and it wasn't UK based, how ever i am VERY pleased with my purchase and will definitely use this site again.
The shoes were in excellent condition and fit fantastically. THANKS!!!

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69