Kvinnor Satäng Stilettklack Peep Toe Plattform Sandaler med Strass
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Stilettklack Peep Toe Plattform Sandaler med Strass #047011800

Pris: SEK 471

Originalpriset: SEK 5,739  Sparer  SEK 5,268

SEK 471
4.8 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från mihaela 2015-09-15 07:37:43

I love this sandals, they look exactly as in the photo.
many thanks to JjsHouse team.

Från Paula 2015-07-29 18:32:31

Shoes are beautiful and very sexy. And these shoes were delivered fast.

Från scearnel 2015-07-27 05:36:40

The shoes came quickly and I was very pleased with the quality and the way they fit. I will be ordering from this company again soon.
Thanks

Från graydecontee41 2014-12-23 10:04:35

Very beautiful! My order came on time and exactly the way I saw it on the wabsit, thanks!will order more from you guys,Alice

Från Andrea-Vogt-travnicek 2014-12-22 02:43:26

Ein sehr schöner Schuh.....

Från katerinajanschitz 2014-12-15 22:13:34

Super schöne Schuhe. Kann man gut auch für andere Anlässe tragen. Danke

Från Ilse Bax 2014-03-10 02:54:39

Ik heb deze schoenen ook besteld, super mooi! Heel mooi afgewerkt.
Ik ga ze wel even moeten inlopen want mijn linker voet zit vaster in de de schoen dan de rechter...
Snelle levering , prima service!

Från Yetta 2013-07-16 02:49:30 FEATURED ÖVERSIKT

Actually, the sizing thing bothers me a lot and I have to remeasure my foot carefully. And it turns out that I should have done this work for a perfectly fitting shoes. Now I will buy more form you since I know how this works.

Från mathilde 2013-01-04 01:00:44 FEATURED ÖVERSIKT

Very satisfied with these beautiful shoes! i know you won't let me down and finally you give me the good feeling again. it is not the first time to buy items from you , you are always leave me the impressive service and products

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69