Kvinnor Nylon/Nät Domkyrkan Tåg 3 Nivåer Underkjolar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Nylon/Nät Domkyrkan Tåg 3 Nivåer Underkjolar #037004077

Pris: SEK 324
50% RABATT /

Originalpriset: SEK 648  Sparer  SEK 324

SEK 324
4.9 (baserat på 18 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från kuypers76 2014-02-19 07:07:29

Je viens de recevoir mon jupon et comme les 2robes déjà commandées chez jjhouse SUPER qualité et livraison rapide. Merci

Från Emily 2013-11-13 02:23:32 FEATURED ÖVERSIKT

Great quality and style! This is definitely a great choice for my wedding dress! The quality is quite good while the price is very cheap. I will recommend your website to all my friends for sure ! Thanks again for all your work!

Från Jennifer 2013-09-19 05:22:35 FEATURED ÖVERSIKT

Everything I have ordered from jjs house came out beautifully, you can not even rent a petticoat for that cheap, I love this store and all my dresses will be coming from here. Thanks again

Från yolande Parry 2013-06-14 13:55:56 FEATURED ÖVERSIKT

I bought a wedding dress at JJ House and the team recommended this petticoats. They were right.
It was the perfect march. Thanks JJ house team. I don't have picture but the picture shown is identical. You just need to steam is just a little bit.

Från Hannah 2013-04-01 02:48:30

I bought a dress from jjs before. I wanted to find a petticoat to match it. And you recommend this one to me. Yes, it matches my dress very well. I like it very much. Thank you.

Från Croitor Adriana 2013-03-25 04:58:24 FEATURED ÖVERSIKT

veryy good made. it is a must for the dresses.

Från a.graessler 2013-02-10 00:06:35 FEATURED ÖVERSIKT

Ich habe den Reifrock auf Empfehlung zu meinen Kleid ( #002000305) bestellt. Er passt perfekt dazu. Ich bin total begeistert, wie schön das Kleid jetzt fällt!!! Vielen Dank

Från ALEJANDRA IRRA 2012-10-28 20:42:26

NO ME HA LLEGADO MI PEDIDO ME PUEDEN DECIR QUE PASA¡????

GRACIAS

Från ALEJANDRA IRRA 2012-10-25 21:58:17

NO ME LLEGO MI PEDIDO QUE HAGO?

Från Oluyemi Adeniran 2012-08-28 03:35:41

Hardy chose the best style of petticoat fitting for the dress only that I had to adjust the last layer's width to prevent it from coming out under the dress, but its OK.

Svar från JJsHouse 2012-08-30 00:59:11

 Visar 1 - 10 av 18 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69