Kvinnor Nylon/Nät Ankellånga 2 Nivåer Underkjolar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Nylon/Nät Ankellånga 2 Nivåer Underkjolar #037005373

Pris: SEK 192

Originalpriset: SEK 383  Sparer  SEK 192

SEK 192
4.8 (baserat på 39 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Katie.moore19 2016-05-26 09:05:56

I love it! The ring at the bottom is perfect size and it fits just right with my dress! Thank you :)

pic1.jpeg

Från njgblue7 2016-10-12 15:42:43

It fit perfectly and enhanced my dress beautifully. The price was amazing and it got here very quickly. Thank you!

Från dmitch76 2016-07-16 20:10:33

Just perfect! Makes my dress look even better!

Från LISA.SCHILLER 2016-04-25 12:01:24

On time and great quality....

Från danawilliams1379 2016-03-29 14:16:21

I love it. Its fits wonderful.

Från marianfrankvoort 2016-03-18 07:25:05

oke

Från gabyu7 2016-01-25 14:25:23

Very nice and flexible super comfy

Från unjust 2016-01-19 18:46:16

The item came on time. It's high quality and gives the dress good shape. I need something a bit less wide and long though.

Från viviluna 2015-12-31 05:04:15

Ottimo tessuto e molto ben rifinito. Ottimo

Från A11221995 2015-09-22 06:19:21

Fast shipping. Appears to be good quality, I ended up not needing it but the return process is too much work so I kept it in hopes of selling it.

 Visar 1 - 10 av 39 artiklar 1234Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69