Kvinnor Barn Satäng Sandaler Platta Skor / Fritidsskor Latin med Bowknot Dansskor
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kvinnor Barn Satäng Sandaler Platta Skor / Fritidsskor Latin med Bowknot Dansskor #053007104

Pris: SEK 128
75% RABATT /

Originalpriset: SEK 540  Sparer  SEK 413

SEK 128
4.8 (baserat på 14 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från cboucher2944 2016-07-14 13:08:49

Perfect shoes to dance West Coast Swing, Hustle and anything else!
Extremely comfortable and an amazing value!

Från chrisdrum 2015-12-21 10:07:50

Nice shoes for my son's dance partner

Från petterssonherold 2015-12-02 12:31:19

Perfekt första danssko med hög kvalitet. Blir fler beställningar av andra skor framöver.

Från Cinzia.porcu 2015-11-25 05:04:40

Perfette, grazie!

Från francy.izzi 2015-11-20 18:24:52

Hello, JJsHouse,

I was worry about the shoes whether they fit me or not at first. When I got them, they fit my feet very well. The shoes are perfect. I will buy another pair of shoes.

Från Margaret 2015-06-24 20:08:01

I ordered these shoes for tango, and was really looking forward to wearing them for all of my classes. This pair of shoes is well-made, have a very flexible sole, and were true to my street shoe size.

Från 7104 2015-06-24 20:07:08

I ordered these shoes for tango, and was really looking forward to wearing them for all of my classes. This pair of shoes is well-made, have a very flexible sole, and were true to my street shoe size.

Från rosanna.acquaro 2015-05-08 02:42:54

Scarpe appena arrivate (ordinate il 2/04 arrivate 8/5 con spedizione economica) sono perfetteeeeeeeeeeeeeeeeeee, bellissimeeeeeeeeeeeee grazie mille e al prossimo ordine

Från danielatosh 2015-01-23 10:11:45

The shoes are confortable and nice. Just the colour was darker than what is on the picture.

Från foxyamber2 2014-07-11 01:44:52

I bought these shoes for Jive dancing. They are really comfortable and so light on the feet. I normally having trouble with shoes cutting into me when i have worn them for long periods but these didn't cut at all and no blisters. Excellant value for money. I ordered half size up and found this to be a perfect fit.

 Visar 1 - 10 av 14 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 422 SEK 213 Sparer SEK 210
  • SEK 529 SEK 383 Sparer SEK 147
  • SEK 432 SEK 226 Sparer SEK 207
  • SEK 1,648 SEK 824 Sparer SEK 825
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 197 SEK 75 Sparer SEK 122
  • SEK 265 SEK 177 Sparer SEK 89
  • SEK 246 SEK 121 Sparer SEK 125
  • SEK 197 SEK 98 Sparer SEK 99
  • SEK 118 SEK 98 Sparer SEK 20