Kort ärm Spets bröllop Bolerojackor
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Kort ärm Spets bröllop Bolerojackor #013004983

Pris: SEK 363

Originalpriset: SEK 491  Sparer  SEK 128

  • Färgtabell
SEK 363
4.7 (baserat på 13 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Amy Yates 2015-02-20 15:16:49

I bought this wrap to go with my wedding dress (also from JJ's) and it looked beautiful!
It was a tiny bit itchy but I was able to wear it all day happily.

pic1.jpeg

Från pauclas 2015-10-26 06:18:03

Muy lindo el bolero. Está muy bien hecho y la tela es muy bonita!

Från Keptrista 2014-11-11 15:38:31

thank you all for my Short Sleeve wedding wrap..its so beautiful and the right size..and with such speedy delivery ..AWESOME...

Cheers Jennie

Från fidodina 2014-09-30 06:34:30

È molto bello e delicato, solo che alcune perline non sono attaccate a dovere e cadono, sono da ricucire, in ogni caso è molto bello

Från Tracy 2012-12-20 23:08:04 FEATURED ÖVERSIKT

Schöne Verarbeitung, schnelle Lieferung und nette Kontakte, ich bin sehr zufrieden mit JJsHouse Team!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-20 23:09:57

Från alexandra garzon ocampo 2012-09-20 09:44:28

Por favor quiero saber como es el vestido en su totalidad, la foto que se muestra no es precisa pues no da la imagen
de la parte de abajo, por lo que quedo en duda de si el vestido es largo hasta el piso y como termina si es ancho como corte Aprincesa o si es recto.
gracias

Från Ana Fuentes 2012-09-14 08:18:54

gracias por recibir mi pedido, nocesito que el bolero sea con las mismas medidas del vestido de novia, medidas de hombro a hombro son 37cm .
gracias
atte: Ana Fuentes

Från Ana Fuentes 2012-09-11 20:09:15

necesito ayuda, yo solo tengo la tarjeta cuenta rut del banco estado de Chile, esta esta a mi nombre. Tengo una visa, pero esta a nombre de mi esposo, intente hacer la transaccion, pero no me resulta; que hago?

Från Ana Fuentes 2012-09-11 19:08:11

por favor mandar el bolero con las medidas del vestido [Corte A/Princesa Escote corazón Cola capilla Satén Tul Vestidos de novia con De encaje Bordado (002011549)]
09/10 - 09/13
Corte A/Princesa Escote corazón Cola capilla Satén Tul Vestidos de novia con De encaje Bordado (002011549)
gracias

Från Helen 2012-06-07 19:28:10

Hi can you send me pictures of the back part of this wrap? Thanks.

 Visar 1 - 10 av 13 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69