Jacka V-ringning Knälång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka V-ringning Knälång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar #008005693

Pris: SEK 1,040

Originalpriset: SEK 2,443  Sparer  SEK 1,403

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,040
4.8 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Ruizanna11 2014-11-05 06:17:09

My dressed arrived it beautiful but it to small . What do I need to do

Från valeriacucci 2014-10-02 12:50:28

Perfetto! Ottima fattura, taglia giusta, rapido l'arrivo.

Från Miia 2013-08-25 10:08:05 FEATURED ÖVERSIKT

Kiitoksia jjshouselle aivan ihanasta mekosta,istui täydellisesti,todella laadukkaasti tehty ja ripeä,luotettava toimitus,minulla tuli kiire saada mekko häihin,jotka pidettiin Slovakiassa,ja silti mekko tuli niinkuin oli luvattu,jopa nopeammin.Ehdottomasti suosittelen muillekkin,todella mahtava verkkokauppa ja hinta/laatusuhde kohdallaan.

Från maria teresa 2013-07-17 12:41:29 FEATURED ÖVERSIKT

sono tutti belli .

Från Demi 2013-06-15 00:10:47 FEATURED ÖVERSIKT

Amazing dress! When I wore it to attend the party, many friend spoke highly of it. I sincerely love the dress.I am writing here now to share with you .Good website for dresses!

Från Genevieve 2013-06-03 00:54:33 FEATURED ÖVERSIKT

I'm really pleased with the overall look of my dress it fits perfectly and also the colour choice I made which is pearl pink is very flattering, the dress is very well made and I cannot wait till I wear this dress for prom!

Från Astrid 2013-06-02 02:14:23 FEATURED ÖVERSIKT

This dress was prettier than the online image looked. Great quality. My only mistake was in not taking time to indicate my height and length requirements. I now need to find a seamstress or tailor to alter it.
I could easily order from this website again.

Från Simona 2012-12-09 00:15:52 FEATURED ÖVERSIKT

Soooo amazing!!!!!!!!!It took three weeks for it to arrive to the US. I'm satisfied with the service and the product. Would I buy this dress again, Oh Yes I would! I love the dress. Thanks for everything!!!!

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158