Jacka Rund-urringning Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka Rund-urringning Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor #008005957

Pris: SEK 981

Originalpriset: SEK 2,306  Sparer  SEK 1,325

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 981
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Linellmm2 2015-05-13 04:25:11 FEATURED ÖVERSIKT

The workmanship is beautiful, and the colour is true to the picture. I am thrilled with my purchase!

Svar från JJsHouse 2015-05-14 02:32:56

Thank you for sharing your experience with JJ’s House.

We are delighted to hear your positive review of our dress, and that you are very satisfied with both quality and price of the dress. JJ’s House turns your fantasy into reality by providing exceptional couture fashion and impeccable design at affordable prices.


Best regards.

Från mckoegel 2015-03-23 21:26:43

I wore this dress at my daughter's wedding on 3/14/15. The color was beautiful and the fit was perfect!!! I will continue to order from this company. Excellent service!!!

Från sblumenthal 2015-03-18 04:19:25

Es sieht super aus und passt perfekt

Från maite ugalde 2015-02-15 20:29:16

tambien me gusta mucho. Maite igual a la foto.

Från Robin 2014-10-16 20:18:14

I bought this stunning outfit in lavender. It was delivered in 11 days after my order. It is absolutely beautiful. It is very well made and fits perfectly. It will be so lovely to wear it on my daughter's special day!!!!

Från uli 2014-01-15 03:04:00 FEATURED ÖVERSIKT

Habe diese Kombination in der Farbe Flieder zu unserer Standesamtlichen Trauung getragen.
Alles war perfekt. Farbe, Schnitt, Verarbeitung, Abwicklung und Versand. Bitte beachtet dass zu dem Kaufpreis noch die Zollgebühren kommen !!! Das sollte aber für jeder der Ware aus dem Ausland bezieht wissen!!!
Ich war sehr zufrieden und habe gleich ein 2. Kleid für einen festlichen Ball bestellt.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158