Jacka Hög-hals Kort/Mini Charmeuse Festklänning med Rufsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka Hög-hals Kort/Mini Charmeuse Festklänning med Rufsar #020003257

Pris: SEK 873

Originalpriset: SEK 1,178  Sparer  SEK 305

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 873
4.5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från pacienten 2013-11-27 03:11:32 FEATURED ÖVERSIKT

I was hesitant to order on line but I was convinced by the good reviews and the excellent customer service JJsHouse had provided. I ordered this dress for Christmas party and 9 other dresses for the wedding. They were all delivered on time. I was really surprised with the quality of the dresses. Every detail was beautifully made and everyone loves them. The picture does not do justice. This dress is gorgeous. Thank you JJsHouse. I will definitely buy again on your website. In fact I have already placed another order for my sisters.

Från Jessica 2013-05-17 01:32:43

Mille grazie dell'abito super bellissimoooooooo

Från Yeliz 2012-12-25 00:18:28 FEATURED ÖVERSIKT

Habe das Kleid heute erhalten und ich muss sagen das lange Warten hat sich wirklich gelohnt. Der Schnitt ist sehr gut und die netten Kontakten finde ich super!!!!

Svar från JJsHouse 2012-12-25 00:21:50

Från Jade 2012-12-24 01:55:00 FEATURED ÖVERSIKT

Alles am bestens, schöne Farbe, guter Stoff und Passform besonders gut zu meiner Figur, gern komme ich wieder hier Kleider zu bestellen.

Svar från JJsHouse 2012-12-24 01:56:33

Från Ingrid 2012-12-24 00:45:36 FEATURED ÖVERSIKT

Verabeitung sehr gut, passt mit gut, bin zufrieden
Dank für dieses super schöne Kleid! Gerne werden wir wieder in Ihrem Shop einkaufen.

wünschen Ihnen allen erfolgreiches neues Jahr

liebe Grüße

Ingrid

Svar från JJsHouse 2012-12-24 01:01:21

Från Lada 2012-12-23 22:35:47 FEATURED ÖVERSIKT

Mir gefällt dieses Kleid in Purpurrot wunderbar! Es sitzt perfekt, sehr gut verarbeitet. Es sieht angezogen genau so schön wie im Bild aus! Die Lieferung kam sehr schnell: Es war in 11 Tagen da und sauber verpackt: alles bestens! Kaufe gern wieder hier ein!

Svar från JJsHouse 2012-12-23 22:37:05

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491