Jacka Hjärtformad Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor med Rufsar Pärlbrodering Slits Fram
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Jacka Hjärtformad Knälång Satäng Klänning för Brudens Mor med Rufsar Pärlbrodering Slits Fram #008006303

Pris: SEK 1,442

Originalpriset: SEK 3,640  Sparer  SEK 2,198

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,442
4.1 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från kimovila2009 2015-09-27 10:38:50

JE SUIS UNE FEMME TRES HEUREUSE DE MON CHOIX
Cette tenue était pour le mariage de mon fils ainé
rien que tes compliments que j'ai eu pour tout
grand merci
bien taillée la tenue

Från pcsc06479 2015-04-23 15:38:07

This dress is even more stunning than in the picture. The quality & workmanship is magnificent. The detail is just beautiful. Both the jacket & dress are well lined. I could not have been happier. I did order it in champagne & it is GORGEOUS. As for delivery - it took only 3 days for me to receive it in Connecticut (east coast of the US). I did have it "custom" made & there were problems with the measurements I submitted.....your staff questioned me by email & again by phone to make sure the final product was exactly what I wanted. Your customer service department also gets 5 stars!

Från kimovila2009 2014-12-24 07:30:24

Très belle tenue plus que l on ne vois sur l image
Merci a Jjhouse actuelement je cherche une robe de soirée

Bravooooooooooo

Från georgietrole 2014-06-26 05:56:53

Bonjour,
Je viens d'ouvrir mon colis et je suis affreusement déçue car le modèle ne correspond pas du tout à ce que j'ai commandé, surtout au niveau du perlage. Il est différent sur la robe et sur la veste, comme si c'était deux modèles complètement différents et non un ensemble.

Je ne souhaite pas garder cette commande et je souhaite vous la retourner et être remboursée de la totalité et aussi des frais supplémentaires de 42 € que j'ai réglé par chèque à DHL lors de la livraison.

Merci de me répondre très vite.

Fontenay, le 26 juin 2014

Cordialement

Svar från JJsHouse 2014-06-27 01:03:49

Från estefygra88 2014-03-13 15:12:48

Estimados,

cuándo estaría llegando el pedido??

Från Jill Coling 2013-08-01 03:44:46 FEATURED ÖVERSIKT

I was so impressed with the dress, the service and the fact that it took only 13 days from ordering to receiving it in rural Australia. Well done guys.

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • Brev Mr & Mrs Trä Bröllop Tårtdekoration (119065438) 50
    SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158