Pälsimitation bröllop Bolerojackor
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Pälsimitation bröllop Bolerojackor #013005747

Pris: SEK 285

Originalpriset: SEK 383  Sparer  SEK 99

SEK 285
4.4 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från thao.trphuong 2015-06-23 21:54:31

It looks lovely and beautifully

Från andi_hubli 2014-06-27 06:48:39

Sehr schön und edel freue mich ...

Från AnhThu Nguyen 2013-11-24 13:17:18

Good service

Från Aizhan 2013-08-26 05:54:57 FEATURED ÖVERSIKT

looks as promised, and shipping was extremely fast. will order again!

Från Alexandra Girling 2013-07-20 01:36:36 FEATURED ÖVERSIKT

My daughter is getting married in November in England, and as my dress has short sleeves I thought this wrap would be perfect for those times when we will probably be outdoors. It does not seem so long on me as it does in the picture, particularly with regards to covering my upper arms, but it is so cosy I don't care! The clasp is beautiful - definitely unexpected - and I hadn't realised when I order it that there are some beads on the back, which really finishes it off nicely.
Very happy with this purchase.

Från Flavia 2013-01-15 01:34:23 FEATURED ÖVERSIKT

der Bolero ist super schön, die Farbe Elfenbein sieht gut aus, die Verarbeitung ist auch top, vielen Dank JJs Team!!!!

Från Damiana 2013-01-13 23:51:59 FEATURED ÖVERSIKT

vielen lieben Dank JJs Team.

Ihr seid toll, habt wirklich schönen Bolero geschafft. So macht die Bestellung bei euch mehr Spass.

Ich bestelle gern wieder bei euch !!!!

Från Gitta 2013-01-11 23:57:35 FEATURED ÖVERSIKT

den Bolero habe ich heute erhalten. Schön warm und weich. Ich bin mit dem Bolero sehr glücklich und habe gleich meine kleine Schwester weiter empfohlen!!!!

Från Danika 2013-01-05 23:05:39 FEATURED ÖVERSIKT

habe ein Kleid aus dem Stoff Chiffon bei euch bestellt, diesen Bolero habe ich nachbestellt, super warm ist der und passt auch ganz gut zu dem bestellten Kleid. Danke euch!!!

Från Kaja 2013-01-04 01:25:55 FEATURED ÖVERSIKT

ein super weicher Bolero, man fühlt sich in dem Bolero schön warm und passt auch gut zu dem bestellten Kleid!!!!

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 344 SEK 246 Sparer SEK 99
  • Utsökt Koppar Pannband (042041720) 50
    SEK 569 SEK 285 Sparer SEK 285
  • SEK 256 SEK 206 Sparer SEK 50
  • SEK 79 SEK 40 Sparer SEK 40
  • Enkel och Eleganta Rund PE/Spets Blomma Satser (123069405) 45
    SEK 687 SEK 393 Sparer SEK 295
  • Bomull/Chinlon Trosor (125033964) 50
    SEK 196 SEK 98 Sparer SEK 98
  • SEK 256 SEK 192 Sparer SEK 64
  • SEK 10 SEK 9 Sparer SEK 2
  • Personlig Blomma mallen PVC Dansgolv Dekaler (118033735) 45
    SEK 344 SEK 197 Sparer SEK 148
  • Personlig älskvärda fåglar Glas/Aluminium Rostning Flöjter  (118040920) 50
    SEK 393 SEK 189 Sparer SEK 204
  • SEK 99 SEK 79 Sparer SEK 20
  • SEK 69 SEK 48 Sparer SEK 21
  • SEK 157 SEK 89 Sparer SEK 69