A-linjeformat Axelbandslös Asymmtrisk Chiffong Homecoming Klänning med Pärlbrodering Svallande Krås
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Asymmtrisk Chiffong Homecoming Klänning med Pärlbrodering Svallande Krås #022004403

Pris: SEK 1,374

Originalpriset: SEK 2,247  Sparer  SEK 874

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,374
4.9 (baserat på 46 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från eden 2014-09-28 23:03:10

Hi, very nice dress. I went to the homecoming in this dress. And it feels great. And I should say the delivery service is awesome. That surprise me. Thank you.

Från lizy 2014-09-20 00:11:45

Hi,jjshouse.
Thank you for your good service. I received the dress today and I like it so much!!
I will recommend your website to all of my friends.
Thank you.

Från Nigel_Scotta 2014-09-12 02:43:59

Oh! I cannot believe that i received my order so quickly. And the dress is so good and i feel comfortable about the fabrics of it. Yes, I am excited ! Your website is amazing and I will definitely buy more from you.

Från Vicky 2014-09-12 01:23:21

The dress is wonderful and i am so satisfied with the quality of it.

Från riciric 2014-07-17 11:48:44

Super kleid, tolle farbe, schnelle lieferung, nur hinten am rücken mit schnürung geliefert und nicht so wie am bild. Schaut aber mit schnürung noch besser aus!

Från stefyr90 2014-07-09 12:52:31

Ho Ordinato l'abito il 30 giugno, oggi è il 9 luglio è sono già arrivati i due splendidi abiti fatti su misura per me che ho comprato .
Sito fantastico con vasta scelta e prezzi convenienti.
gli abiti sono ben confezionati cuciti bene, e con materiale di qualità.
Sono soddisfatta dell' acquisto e contenta di essermi fidata di jjshouse.
L'unica cosa e che ci sono le spese di sdoganazione diverse da ogni stato da pagare al arrivo del pacco, ma questo non centra nulla con la ditta jjshouse, ma con le tasse della propria nazione.
Consiglio infine l'acquisto a chi ha dei dubbi in merito.
grazie jjshouse

Från Parima Haji karimkhani 2012-07-10 03:49:31

Hello,
I wanna change the color and size to red and size 12,please

article:(022004403) red, size 12
Thank you so much in advance
Best regards
Parima

Från Parima Haji karimkhani 2012-07-09 07:51:25

Hello,
It is a gift for my sister. I understood she prefers red, but I ordered fuchsia. would you please change that to red. I want a red one. Many thanks in advance.
Best regards
Parima

Från Laura Mc Laughlin 2012-06-25 08:03:09

could i please see this dress in light sky blue. thanks.

Från Anna 2012-06-11 08:31:30

Hallo! Können Sie mir das Bild von diesem Kleid in Jägergrün und Burgunderrot schicken?

 Visar 1 - 10 av 46 artiklar 12345Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491