A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Charmeuse Ärmlös Rund-urringning med Blomma (or)/Rosett/-er/V tillbaka
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Golvlång Klänningar för Brudnäbb - Organzapåse/Charmeuse Ärmlös Rund-urringning med Blomma (or)/Rosett/-er/V tillbaka #010002147

Pris: SEK 785

Originalpriset: SEK 1,148  Sparer  SEK 364

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 98 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 785
5 (baserat på 6 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Johnson.karenl 2016-06-30 10:15:27

Dresses are precious and my nieces are so excited to wear them...Thank you

Från Josiane 2012-12-22 00:54:55 FEATURED ÖVERSIKT

It also needed fitting, but other than that it is a beautiful dress which I ended up winning "prom queen" in. It was a great night and a beautiful dress! I'd highly recommend it...xoxo

Från alecia 2012-03-21 19:47:21

hello can i please see this dress in navy blue and royal blue? also are the sizes for plus size as well? my little flower girl is a plus size honey bunny :) thank you so much for your help.

Svar från JJsHouse 2012-03-21 23:10:11

Från alison 2011-10-25 13:25:44

Could you please send me a picture of this dress in grape?

Svar från JJsHouse 2011-10-25 20:07:54

Hi Alison,

Thank you for contacting us.

As we don't have the pictures you asked for I have attached some pictures of it in Chocolate and a picture of our Taffeta color sample in Grape for your reference. Hope they would be helpful to you.


If you have any other questions, please feel free to contact us.

Från Erin McNamara 2011-10-03 22:17:24

Can I please see this Dress in Ivory or a Cream please

Svar från JJsHouse 2011-10-08 22:35:24

Hi Erin,

Thank you for contacting us.

Please check the attachment to see the pictures you requested. Hope they would be helpful to you.



If you have any other questions, please feel free to contact us.

Från Julita 2011-07-18 04:27:03

Thank you guys for making my girl such a nice dress!

 Visar 1 - 6 av 6 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158