A-linjeformat Hjärtformad Chapel släp Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Chapel släp Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002011638

Pris: SEK 1,756

Originalpriset: SEK 2,502  Sparer  SEK 746

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,756
4.9 (baserat på 58 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från maxboto 2016-10-20 07:43:17

Dress was a great hit!

pic1.jpeg

Från Elizabeth 2016-09-19 06:51:42

Additional

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Elizabeth Legoana 2016-09-19 06:41:27

10 September 2016. The dress was perfect. The dress arrived in time in South Africa.

pic1.jpeg

Från Sandrine.de.weghe 2016-09-10 00:14:55

Mijn kleed was perfect❤️❤️❤️

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Veci-Fahrerin1991 2016-08-26 12:14:26

Das Kleid ist wirklich wunderschön, habe gedacht bei dem Preis kommt vielleicht kein so wertiges Kleid und war etwas skeptisch. Aber ich muss sagen das es wirklich toll ist, sehr fein bestickt, schöne Form und mit viel Liebe zum Detail geschneidert.
Ich würde es immer wieder kaufen und kann es jedem auch nur Empfehlen.
Es ist etwas für einen kleineren Geldbeutel, aber eben trotzdem sehr edel.
Danke JJ`s House, dieses Kleid wird meine Hochzeit unvergesslich machen. :)

pic1.jpegpic2.jpeg

Från rosaleafry 2016-08-15 18:13:28

Great dress, looking forward to wearing it on my wedding day.

pic1.jpeg

Från thcturner 2016-06-01 08:12:12

I was getting discouraged about finding a wedding dress. But a friend showed me this Web site and I instantly knew relief was around the corner. I love that I was able to give my measurements and the dress be made exactly for me. I can't wait to wear it on my wedding day.

Right now, all I have for a picture is when I tried it on after getting it. Sorry for the lack of glamour. Haha

Thank you very much for relieving a bunch of stress in my planning. I have already recommended this site to a fellow friend.

pic1.jpeg

Från la roque 2016-02-13 21:25:21

superbe robe pour une superbe journée

Från kristalarson94 2015-10-20 06:54:45

This dress was amazing, just what I'd always dreamed. I was disappointed that the smallest size available was a 2 in women.

pic1.jpeg

Från Jodie Ettridge 2015-09-09 19:46:44

Thank you Jj house absolutely loved my dress was just perfect!

pic1.jpeg

 Visar 1 - 10 av 58 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753