A-linjeformat Hjärtformad Asymmtrisk Chiffong Balklänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

A-linjeformat Hjärtformad Asymmtrisk Chiffong Balklänning med Rufsar Pärlbrodering #018005104

Pris: SEK 1,374

Originalpriset: SEK 2,727  Sparer  SEK 1,354

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,374
4.9 (baserat på 12 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från julicasalvatierra 2014-03-16 01:57:43

HI, this is Julica and just got this dress from UPS and the dress is well packaged, carefully folded. there is built in pads and bonings at the bodice part and i really shows the same quality as the picture shows! Thanks sooooo much!

Från n.rojas284 2014-01-11 17:32:59 FEATURED ÖVERSIKT

thank you very much, I received the dress

Från nereida 2012-08-18 13:06:12

me gusta ese vestido para mi boda pero no se si lo mandan urgente lo ocupo para el dia lunes 20

Från Natlaia Gallego 2012-07-18 09:24:43

Buenos dias, estoy interesada en cotizar este modelo de vetido para mi amiga que se casa en octubre y desea etilos como este vestido, tambien cotizar vestidos para 2 niñas de 10 años y una niña de 6 años, como es la forma de pago, tiempo y fecha de entrega. Me encantaria saber como es las compras online.

Muchas gracias

Natalia

Från KAROLINA VARGAS ZAMORA 2012-07-05 10:26:35

HELLO! MI NAME IS KAROLINA, I'M FROM SANTIAGO OF CHILE AND I LOVE THE DRESS " STRAPLESS RUFFLE BEADING A-LINE/PRINCESS SLEEVELESS PROM DRESSES WITH CHIFFON CHARMEUSE ( 018005104) US$ 154.49.

HOW CAN I BUY THE DRESS??? PLEASED HELP ME!!! I LOVE IT!!

I'LL WAIT YOUR ANSWER!!!

KAROLINA VARGAS ZAMORA
FROM CHILE

Från Maria victoria 2012-06-24 01:20:13

Hola me encanta vuestros vestidos,estoy interesada en
algunos,me gustaria saber donde puedo comprarlo y saber precio,talla y color.
Un saludo.Gracias.

Från Gely 2012-06-10 06:40:26

Color del vestido rosa. Muchas gracias.

Från rocio 2012-06-08 05:08:23

me gustaria tener el patron de este vestido como tendria que hacerlo?cunanto me costaria? espero respuesta

Från sra somellera 2012-05-30 08:37:53

quisiera saber si estos vestidos se encuentran disponibles en tiendas de liz minelli en mexico

Från Doris 2012-05-17 02:57:44

hi, could you send to me some pictures of this dress in other colours?
-watermelon
-pearl pink
-huntergreen
-royal blue
-ivory
many thanks in advance for this!

kind regards
doris

 Visar 1 - 10 av 12 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491