Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Quinceanera Klänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Quinceanera Klänning med Rufsar Pärlbrodering #021002893

Pris: SEK 1,521

Originalpriset: SEK 2,570  Sparer  SEK 1,050

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,521
5 (baserat på 22 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från dolores ortega 2012-07-23 15:05:43

si busco un vestido para mi hija va a cumplir sus 15 el año que viene estuve mirando sus vestidos y toditos me gustan por favor podrian decirme el valor de envio pero en dolares gracias vivo en el ecuador la ciudad cuenca

Från Bonnie Walden 2012-03-31 17:19:23

Ordered this dress for my daughter and it is absolutely perfect! The fit is great and looks fantastic.
Couldn't be more pleased with the way the dress looks. It arrived within three weeks which was great. Thanks so much for making this dress for her, she is so excited to wear it at grad!

Från Aneesa 2012-03-29 11:57:02

Hi, I've ordered this dress but would like it with a zip up back rather than ties. Could you do this for me?

Svar från JJsHouse 2012-03-30 02:39:57

Från jennifer 2012-03-26 02:06:01

Hallo,

welchen passenden Reifrock soll ich zu dem Kleid kaufen?

2 oder 3 Reifen?

Bitte schnelle Antwort Danke

Svar från JJsHouse 2012-03-26 18:36:55

Liebe Kundin,

 
vielen  Dank für Ihren Besuch bei JJsHouse.com.

Für das Kleid 021002893 können Sie den Reifrock http://www.jjshouse.com/de/Reifroecke-Petticoats-037004072-g4072 oder http://www.jjshouse.com/de/Reifroecke-Petticoats-037004071-g4071 wählen. 

 
Wir wünschen Ihnen einen tollen Start in die neue Woche.

Från Jasmine Harris 2012-03-25 13:06:46

can u send me some colors in this dress

Svar från JJsHouse 2012-03-26 00:40:20

Från Jasmine Harris 2012-03-24 12:16:52

can u send me the color of this dress in white

Svar från JJsHouse 2012-03-25 02:20:41

Från Janne 2012-03-18 10:16:55

Hallo JJsHouse,

ich habe bereits vorher 2 Rezensionen geschrieben, aber habe jetzt erst gemerkt, dass ich bei dem falschen Material geguckt habe was die Farbe betrifft.
Deswegen mein neuer Wunsch:
Ich würde gerne das Kleid in Dunkelmarineblau, königliches Blau, Dunkelgrün, Burgunderrot, Champagner sowie Rot sehen, wäre schön, wenn ihr Fotos von wenigstens ein paar dieser Farben mit dem Kleid habt!

Eure Kleider gefallen wir sehr gut!

Liebe Grüße

Från angelika 2012-02-26 12:24:13

Could you show me the pictures of this dress in Dark Navy and Regency please? Thank you!!! :D

Från angelika 2012-02-24 12:50:29

Can you show me the pictures of this dress in blue and royal blue? thank you!!!

Från hali 2012-02-05 09:38:57

may i see this dress in as many other colours as you have made it in?

Svar från JJsHouse 2012-02-06 00:03:57

Hi Hali,

Thank you for contacting us.

Please check the attachment to see the pictures of it in Hunter Green,Fuchsia. Hope they would be helpful to you.




If you have any other questions, please feel free to contact us.

 Visar 1 - 10 av 22 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • Spetsar/Bomull Driva upp Brud/Feminin BH (041059240) 50
    SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491