Balklänning Hjärtformad Domkyrkan Tåg Organzapåse Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Domkyrkan Tåg Organzapåse Bröllopsklänning med Spetsar Pärlbrodering #002017370

Pris: SEK 2,126

Originalpriset: SEK 2,933  Sparer  SEK 808

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,126
5 (baserat på 10 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från wanu_bio 2014-12-23 07:09:22

Meninas simplesmente amei meu vestido. Ficou Perfeito! Ótimo custo/benefício. Tive muitas dúvidas e muito medo que não fosse legal, mas agora não me arrependo de nada. Só um conselho, mande buscar com as suas medidas, você paga uma taxa, mas é melhor, porque pelo menos o modelo do meu é muito complicado de fazer alterações teria que retirar todas as aplicações laterais e rebordá-lo e isso iria encarecer bastante. Segui os conselhos e mandei buscar com as minhas medidas, ficou o máximo. Como vou me casar só em maio de 2015 então postarei as fotos reais logo após, mas o modelo que pedi foi esse. Muito obrigada JJhouse pela atenção e agilidade.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Maria Laura Palavecino 2014-07-24 12:43:00 FEATURED ÖVERSIKT

Thanks a lot for give me the most beautiful dress. the best quality and design. I was great.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Maria Laura Palavecino 2014-01-10 04:58:23 FEATURED ÖVERSIKT

I'm just writing to say Thank You for my great and perfect dress. The fabric, the details, Everything had the Best quality. All my people was really impressed and I was beautiful. Kindest regards, from Argentina :) . Laura.

pic1.jpegpic2.jpeg

Svar från JJsHouse 2014-01-11 01:54:06

Dear Maria Laura Palavecino, thanks so much for sharing the photos with us! Your satisfaction is of utmost importance to us. It motivates us to work harder and provide better products and services to customers. Thanks for shopping at our website!

Från usm_01-07-87 2014-08-11 08:02:04

MUY BELLO EL VESTIDO YA LO RECIBÍ. AUNQ ME QUEDO LARGO ESTA SUPER BELLO. GRACIAS... LOS RECOMIENDO

Från Maria Jose 2014-07-06 10:05:56

Recibí mi vestido! es muy muy bello!!! y además me quedo perfecto!! lo ame. Muchas gracias jjhouse, estoy muy feliz con mi vestido de novia! luego de la boda, les mando fotos!! besos, desde Mendoza, Argentina.

Från Kitty_Czoske 2014-01-25 13:48:15

Ich muss zugeben das ich am Anfang sehr skeptisch war, in wie weit die Qualität leiden wird.
Nun freue ich mich diesen Schritt doch gewagt zu haben, das Kleid ist sehr schön, es passt fast wie angegossen. Es ist ein wenig zu lang aber es war auch keine Maßanfertigung! Ich würde es wieder bestellen. Das einzige was ich schade finde ist, das keine Empfehlung zu passenden Reifröcken oder Accessoires als bereit gestellt wurden.

Från Ina 2013-09-28 09:36:32

Danke,danke,danke.Habe eine wunderschoehne braut kleid beckomen.

Svar från JJsHouse 2013-09-28 18:51:25

Från happy 2013-04-19 19:56:27

Thank you so much for the lovely dress. It fits perfectly and arrived so fast!

Från DIANE 2013-03-20 06:46:36

gostaria de saber se o produto vai chegar para mim exatamento como estou vendo no site, a cor a renda e qualidade do produto são de confiança?

Svar från JJsHouse 2013-03-21 03:03:33

Från Chacha 2013-03-13 12:11:41 FEATURED ÖVERSIKT

J'ai reçu ma robe, tout d'abord le premier sentiment fut négatif vu les frais de douane que j'ai eu !!...

Cependant en ouvrant mon coli ce sentiment s'est dissipé et à la place j'ai eu une grande joie :)....
La robe est juste sublime, la traine est splendide, la qualité est très très bonne vu le prix et la taille était parfaite alors que je n'ai pas pris de personnalisation.
Je pense qu'elle me convient parfaitement à la fois simple et élégante tout en étant une vraie robe de princesse.

En tout cas pour ma part je dis merci jjshouse !!!

 Visar 1 - 10 av 10 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753