Väldet V-ringning Golvlång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Väldet V-ringning Golvlång Chiffong Klänning för Brudens Mor med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #008003198

Pris: SEK 1,344

Originalpriset: SEK 1,884  Sparer  SEK 540

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,344
5 (baserat på 21 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från isali 2013-01-07 12:10:17 FEATURED ÖVERSIKT

Hei . Denna klänningen är mycket bra . Den ser ut som det jag vill sä gärna ha , i min dotters bröllop i New York till sommaren . Jag kommer tillbaks . Isali .

Från Genevieve 2012-12-20 22:31:21 FEATURED ÖVERSIKT

hello guys

here is the good news. I GOT THE DRESS TODAY! im very happy and satisfied with it. here im writing this review to express my gratitude. thank you so much for the beautiful dress. the dress came very good in the good size and good manner. right like what you have promised me.

will tell my friends about your site too.

Från Marjorie 2012-12-19 01:47:59 FEATURED ÖVERSIKT

This dress was true to size and surprisingly well made. It is both a better price and better quality than a dress you would find in a department store. It shipped very quickly and was well packaged. I would buy from jjshouse again.

Från Bertha 2012-12-11 23:04:46 FEATURED ÖVERSIKT

I ordered the dress in size 6. To my surprise, It fits perfectly! The color is great too! It's called light sky blue. As I'm not the tallest girl, so the length is a bit longer, my mom have cut off some for me already. And now it looks more beautiful !

Från noelia 2012-04-21 05:25:24

Es precioso y me queda estupendamente , el color tal y como aparece en la foto

Från Adis Sanchez 2012-03-16 04:54:29

Hola ya tengo el vestido,pero estoy tratando de comunicarme para retornarlo y no me deja,pues no tengo fotos,mi internet,es muy barata y no tengo camaras y mi servicio telefonico tampoco.Estoy tratando de comunicarle que quisiera cambiarlo por una talla menos y otro color,pues el verde no luce igual al de la internet,para mi tes que soy palida se ve muy opaco y no me queda bien,tambien las mangas,lucen demaciado grandes,espero me puedan disculpar y si estoy en tiempo cambiarlo,por otro .gracias una ves mas.

atentamente
adis sanchez.

Svar från JJsHouse 2012-03-17 20:06:35

Från ALBERTA 2012-03-14 10:07:20

HELLO, AM INTERESTED IN THIS DRESS, BUT I CAN NOT SEE THE BACK, COULD YOU SHOW IT TO ME PLEASE IF IT IS POSSIBLE?

Svar från JJsHouse 2012-03-15 07:37:09

Från Elaine 2012-02-23 21:52:13

I would love to have this dress for my son;s wedding. Is it possible to get this dress in Raspberry? I didn't see this in your color chart and the closest color is fuschia, which is a little lighter than what I need.
i'm anxious to know as this would be the perfect dress for me. One other question, are the sleeves fitted or loose? Thanks for your response.

Från Janet Hayes 2012-02-23 12:07:40 FEATURED ÖVERSIKT

Extremely well made great attention to details with a great price. I will return again.Beautiful!

Från Adis Sanchez 2012-01-31 13:27:35

Por favor,necessity,este vestido,pero sin la cola! Sin la cola,por favor,gracias.

Svar från JJsHouse 2012-02-27 00:11:54

Hola,

Gracias por contactarnos. 

Podemos hacer la modificacion para usted, pero nesecita pagar para esa. En la pagina http://www.jjshouse.com/es/Personalizaci%C3%B3n---Sin-Cola-Reducir-La-Cola-(034004965)-g4965. Ademas no devolvemos los vestidos despues de hacer los cambios.

 Visar 1 - 10 av 21 artiklar 123Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 530 SEK 265 Sparer SEK 265
  • Lyxig Legering/Österrikiska Kristall Tiaror (042059780) 45
    SEK 275 SEK 148 Sparer SEK 128
  • Damer' Glamorösa sommar/Vinter Ull/Netto garn med Fjäder Kastare / Cloche Hat (196075280) 50
    SEK 726 SEK 363 Sparer SEK 363
  • SEK 148 SEK 79 Sparer SEK 69
  • Elegant Rund Satäng Brud Buketter (123069384) 50
    SEK 1,030 SEK 517 Sparer SEK 514
  • Silikon Framknäppning/Lim Shapers/Axelbandslös/Demi Cup/Trådlös/Backless Extrem Lyft Feminin/Sexig/Dans/Gym BH (041004216) 50
    SEK 314 SEK 157 Sparer SEK 157
  • Polyester Stora storlekar (125063081) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 894 SEK 447 Sparer SEK 447
  • SEK 462 SEK 230 Sparer SEK 232
  • Personlig Utskrifts Cloth Foto monter Bakgrund (118067473) 50
    SEK 628 SEK 324 Sparer SEK 305
  • SEK 373 SEK 187 Sparer SEK 187
  • SEK 30 SEK 18 Sparer SEK 13
  • SEK 471 SEK 314 Sparer SEK 158