Balklänning One-Shoulder Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning One-Shoulder Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Blomma (or) #002000654

Pris: SEK 2,698

Originalpriset: SEK 7,181  Sparer  SEK 4,483

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,698
5 (baserat på 7 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från soniaromo25 2016-09-25 14:55:59

Loved this dress. Everybody loved it, exactly how it looks on the picture. Just had to do some adjustments size wise cause i lost some weight but im very pleased with every item i order on this website. Very elegant.

pic1.jpegpic2.png

Från olenaar@yahoo.com.ar 2014-07-28 11:56:33 FEATURED ÖVERSIKT

Buenas tardes.
Quiero agradecer por este hermoso vestido que use el día de mi boda, es maravilloso, las medidas fueron exactas como lo pedí, es bellísimo.
También quiero felicitarles por este gran trabajo que han realizado, me gustó muchísimo a mi, a mi esposo y todos los invitados presentes en nuestra boda.
Agradecidos también por que el pedido llegó mucho tiempo antes de la ceremonia.
Cuando pueda seguiré comprando los vestidos que ustedes confeccionan!!!
Muchas gracias nuevamente.
Olena

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Glendaylinson 2015-01-13 13:21:47

Hola me encantan sus vestidos pero mi pregunta es al hacer el pedido me pide que ponga mi estado donde vivo yo estoy en gaithersburg Maryland ?? Que tengo que hacer o donde puedo hablar con ustedes por favor mi vida es abril me urge saver

Från mamma til 4 2014-03-08 08:43:10

nyyyydelig!!! helt Perfekt for de med litt stor byste. løfter og holder alt på plass.

Från Beata 2013-06-17 23:18:40 FEATURED ÖVERSIKT

this dress was beyond my expectations- ordering a wedding dress without seeing it in person seemed very scary. But it was perfect! It was pretty heavy, but it turned out to be no bother at all during the dancing party afterwards! It was amazing!

Från CELINA SANCHEZ BALDERRAMA 2012-06-25 06:56:28

Quisiera saber acerca de los precios de sus vestidos , yo soy de Bolivia y me parecen algo únicos y quisiera poder obtener uno de los suyos gracias.

Från Tina 2011-09-18 08:47:40

Hi
Please can you let me know if it is possible to change the shoulder strap from the left side to the right?
Many thanks
Tina

Svar från JJsHouse 2011-09-18 22:54:27

Hi Tina,

Thank you for contacting us.

Yes , we can do that . Please choose custom size and write down your requirements in the special instructions column at the bottom of the checkout page. Then, we will know.

If you have any other questions, please feel free to contact us.
 

 Visar 1 - 7 av 7 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753