Balklänning Hög-hals Chapel släp Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Svallande Krås Plisserad
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hög-hals Chapel släp Organzapåse Bröllopsklänning med Pärlbrodering Svallande Krås Plisserad #002017554

Pris: SEK 2,244

Originalpriset: SEK 3,139  Sparer  SEK 896

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,244
4.9 (baserat på 15 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Susanna Lognberg 2016-03-27 22:48:50

I was amazed! Everything was exactly perfect. Very good quality, fine tailoring and beautiful color. I couldn't fasten the coursette as much as I wanted to though.

Från Nancy 2016-01-10 19:22:35

Ich liebe mein Hochzeitskleid und bin froh es hier gekauft zu haben.Es war ne große auswahl aber es kam alles so an wie ich es gesehen habe. Dankeschön

Från Marina Linhares 2015-10-21 19:38:09

My married, my dess... perfect!

Från JIAZE7277212 2014-11-18 13:29:18 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is perfect! It is very nice!! I just want to share some pictures with you guys!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från candylorenz70 2014-11-15 04:11:03 FEATURED ÖVERSIKT

Meravigliosooooooo :-)

pic1.jpeg

Från inesik 2014-07-18 11:54:17 FEATURED ÖVERSIKT

AMAZING DRESS!!! Very beautiful!!! Thank you very much!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Tess 2016-01-16 09:34:06

I was weary to order from this site because the prices seemed too good to be true. I decided it try it any way and am so glad I did! The dress came on time and looked exactly like the photo! It was the same fabric and was well made. I couldn't believe the amazing quality for the low price! I definitely recommend this site!!

Från candylorenz70 2014-10-24 06:42:13

meraviglioso!!! Ancora più bello che nella foto!! ci sono delle paillettes argentate stupende sul corpetto che non si vedevano in foto :-) e veloce la spedizione: 11 giorni lavorativi :-) più che soddisfatta per questo vestito :-)

Från Mirja Kärnä 2014-03-02 11:45:37

This was absolutely perfect!
Dress is so beautiful and well done, and it looks like me :)
Thank you very much!

Från sunshine 2013-12-25 14:49:43

This is a perfect dress! I love it! Very good design and quality! :)

Svar från JJsHouse 2013-12-26 01:25:58

Thanks so much for sharing the feedback with us, Sunshine! I am thrilled to hear that this dress works out so well for you. Yes, our designers are greatly inspired by world leading fashion designers, and manage to provide the most fashionable designs to customers.

 Visar 1 - 10 av 15 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753