Balklänning Hjärtformad Golvlång Organzapåse Quinceanera Klänning med Rufsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Golvlång Organzapåse Quinceanera Klänning med Rufsar Pärlbrodering #021002877

Pris: SEK 1,894

Originalpriset: SEK 2,884  Sparer  SEK 991

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,894
5 (baserat på 8 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Ginna 2012-04-02 17:28:48

I received the order of my clothes, they were very good, I would like to know what kind of skirts you would recommend me for each of the dresses you sent me.

I am very satisfied with their shipping.

sincerely,

Ginna Alarcon

the dreses are : No. (002004477) ; (002000135) ; (021002877)

Svar från JJsHouse 2012-04-05 23:42:31

Gracias a usted tambien.

Nos alegramos mucho de que le gusten los vestidos. En cuanto a los boleros, usted puede ver la pagina http://www.jjshouse.com/es/Boleros-c13/?la=fromnavmenu.

Que tenga un buen dia.

Från Jasmine Harris 2012-03-29 13:05:29

Can send me this dress in a blue,royal blue & a green color plz and if i order this dress april 5th wen o u thnk the dress will be in ruston,LA

Svar från JJsHouse 2012-03-30 02:52:41

Från Jasmine Harris 2012-03-25 13:09:24

if i order this dress can u put me a peticoat under it for me.......and send me a peticoat of this dress that have a peticoat under it....

Svar från JJsHouse 2012-03-26 00:52:10

Från Jasmine Harris 2012-03-25 11:37:39

How do silver red orange brown & fuchsia look in this dress can u send me some pics of dem colors in this dress

Svar från JJsHouse 2012-03-26 00:34:09

Från Jasmine Harris 2012-03-24 09:36:09

Can u show me how this look in white and a light color.?

Svar från JJsHouse 2012-03-25 02:06:38

Från Jasmine Harris 2012-03-23 07:04:50

On Item ID #021002877 how would this color look in Regency and do it come with a Petticoat with the dress or do i have 2 put 1 under there myself......

Svar från JJsHouse 2012-03-24 05:39:32

Från Jasmine Harris 2012-03-22 14:49:07

If i order this dress april 5th will it be in ruston,la by may 1st.?

Svar från JJsHouse 2012-03-23 06:12:35

Från Ginna 2012-03-03 18:42:42

Muy buenas noches, me gustaría cambiar en mi pedido de este vestido: A-line-Princess-Sweetheart-Floor-length-Organza-Satin-Quinceanera-Dresses-With-Ruffle-Beading-(021002877)-g2877 el color de este vestido a azul real. puedo hacerlo todavía?
y otra cosa me enviaron ustedes un cupón de descuento del 5% pero lo quise usar por paypal para cancelar este pedido pero no reconoce el código del cupón, que debo hacer, como lo uso para realizar el descuento en el valor total de mi pedido.

Muchas gracias por su atención y colaboración,

cordialmente,

GINNA P.ALARCON

 Visar 1 - 8 av 8 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 550 SEK 275 Sparer SEK 275
  • SEK 2,453 SEK 1,374 Sparer SEK 1,080
  • SEK 589 SEK 295 Sparer SEK 295
  • SEK 138 SEK 75 Sparer SEK 63
  • SEK 99 SEK 49 Sparer SEK 50
  • SEK 785 SEK 363 Sparer SEK 422
  • Elastan/Spetsar Stora storlekar (125072140) 50
    SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • Elastan/Lykra Trosor (125071196) 65
    SEK 314 SEK 115 Sparer SEK 199
  • SEK 981 SEK 491 Sparer SEK 491