Balklänning Hjärtformad Domkyrkan Tåg Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Domkyrkan Tåg Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar #002012075

Pris: SEK 2,600

Originalpriset: SEK 3,483  Sparer  SEK 883

  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,600
5 (baserat på 11 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från S.Wilsch2006 2016-02-22 08:21:56

Dieses Kleid war auf anhieb mein Traumkleid. Gleich Bestellt und mit Paypall bezahlt. Versand ging Reibungslos Kleid war innerhalb von 10 Tagen bei mir. Kleid wurde nach meinen Maßen gefertigt und es passt perfekt! Das Kleid sieht genauso aus wie auf dem Bild... einfach ein Traum. Der Perfekte Tag kann nun kommen.

Från brianchapman 2015-12-28 17:57:06

The quality of this dress is pure art. It's beautiful. I can't wait to wear it on my special day.

GC

Från Moniquevredevoort 2015-04-20 04:50:10

Beste JJ's House...

Super bedankt voor mijn aparte en geweldig mooi afgewerkte trouwjurk....Hij is zo mooi !!!
En zal eerlijk zijn , had ook mijn twijfels ...van komt hij wel aan , is hij wel zoals op de foto.. en ja hij is helemaal zoals op de foto ....

Mijn trouwjurk is het geld dubbel en dwars waard ....
Alleen heb ik het misschien niet goed gelezen : dat ook de douane hier ook nog een groot invoer bedrag vraagt ....

Dus een tip voor andere bruidjes ...
Bij het bedrag van de jurk die je uitzoekt komt al een bedrag extra bij mij was dat ongeveer 45 euro..
en dan komt er nog een bedrag van zo rond de 100 euro ...
Vergeet dat niet ....maar zo kopen is echt een aanbeveling ...ik ben er erg en echt happy mee...

nogmaals bedankt JJ's HOUSE ....

Från connyburgdorf 2014-07-02 02:15:47

Das Hochzeitskleid ist wirklich ein Traum. Genau wie abgebildet, ist es auch ausgefallen. Das Kleid passt wie angegossen. Auch das extra bestellte Zubehör wie Corsage, Schuhe, Sonnenschirm, Strumpfband, Tasche etc. passt hervorragend dazu. In Deutschland hätte ich so ein tolles Kleid bestimmt nie bekommen - und wenn, dann nie zu diesem Preis.Die angegebene Produktions-/Versandzeit wurde weit unterschritten - ich war sehr überrascht. Eine Anmerkung habe ich: Ich hatte nicht daran gedacht, dass Einfuhrsteuer und Zoll anfällt. Ein entsprechender Hinweis könnte hier Abhilfe schaffen. Nun kann der große Tag kommen, wo ich meinen Auftritt mit diesem schönen Kleid hoffentlich genieße.

Från boop89 2014-05-28 02:46:18

je souhaite vous remerciez , je viens juste de recevoir ma robe dans les délais , elle est parfaitement a ma taille , est magnifique !!! grace a vous je serez la plus belle pour le jour J .
Merci , merci et encors merci a vous .

Från tyefieldcygnet 2013-11-01 02:19:55 FEATURED ÖVERSIKT

My dress is of high standard and any inquires were delt with quickly and efficiently can not wait to wear my dress at my wedding its just as the picture looks X

Från Amanda 2013-06-17 13:44:03

Amazing dress. Custom fit was beyond expectations, amazing quality, thank you so much! :)

Från Katherine 2013-06-15 01:27:09 FEATURED ÖVERSIKT

I preferred fuchsia or burgundy color, but it seems that these colors are not available now, luckily, the pink color is also good on me, the quality and material is good as advertised and you guys did nice business

Från Jodie 2013-06-10 02:23:23 FEATURED ÖVERSIKT

I received my dress today, after I inspected it, I found it was of high quality, and totally worth the price, though you don't have the color I want, but I think you will add more colors later, will come and but some later.

Från Iris 2013-06-10 01:43:30 FEATURED ÖVERSIKT

The customer service is very well and answer my question quickly. The shipping is also very gelivable, only take 5 days to arrive. Very happy with this purchase very well made, quality is quite good. Highly recommended!

 Visar 1 - 10 av 11 artiklar 12Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753