Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Organzapåse Bröllopsklänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #002011422

Pris: SEK 2,129

Originalpriset: SEK 3,424  Sparer  SEK 1,295

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,129
5 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Mia Sun 2012-11-28 22:16:21 FEATURED ÖVERSIKT

I love my dress. I had it shipped to my mom for safe keeping and when she brought it to me to try she was so excited. She told me, "You are so beautiful , just like a star!" She was amazed about the beautiful dress received and so was I. The dress fit perfect and I love it.

Från Adriana Ferrada 2012-11-28 09:26:43

Estimados este vestido como se cierra lleva tiras o con cierre.
gracias.

Från tarek hassanin 2012-10-26 04:30:10

the dress is amazing and high quality,,thnx jjshouse :)

Från Cheryl 2012-09-25 04:15:46

Thank you very much JJ's House, I got my gown and it so fantasatic it fitted for me very well!!! 'Til next time :)

Svar från JJsHouse 2012-09-26 00:22:44

Från lizethmarling25@hotmail.com 2012-09-20 20:43:24

en que tiempo sera la entrega.

Från lizethmarling25@hotmail.com 2012-09-20 20:41:10

para cuando vamos a tener respuesta sobre muestro pedido,por que no sabemos nada.
gacias hasta luego.

Från gloria silva 2012-09-17 18:00:42

hola me encanta este vestido. y quiero saber si en el costo de envio esta incluido que llegue directo a mi casa o hay que pagar a otra empresa para que me lo entreguen. vivo en chile, santiago . y es mi duda y con que empresas trabajan para hacer un calculo del valor total de este vestido . espero su pronta respuesta.de antemano muchas gracias

Från Tanja 2012-09-04 13:40:51

Ich habe dieses Kleid be euch bestellt und war megs skeptisch ! Nun ich bin total überfordert, der Termin wurde eingehalten alles Passt! Habe das Päckchen geöffnet und mir ist das wasser gelaufen , es ist ein Traum und echt nur zu empfehlen ! Es ist tausend mal schöner als auf dem Bild abgebildet ! Ich sage nur Leute bestellt hier euer Kleid es ist fast 20-30 fach billiiger als in einem Brautgeschäft und der hammer verarbeitet ! es ist Massgeschneidert und passt wie angegossen ! Fühle mich pudelwohl in diesem Kleid ! Bin masslos begeistert! Merci euch für die hammer schöne Arbeit , für alles drum und dran! es wird dank diesem Kleid bestimmt der absolut schönste Tag meines Lebens! VLG

Svar från JJsHouse 2012-10-26 22:20:35

Från faiza mohamed 2012-08-20 16:25:35

jag ska gifta snart

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753