Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Paljetter
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Court släp Satäng Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar Paljetter #002012635

Pris: SEK 2,286

Originalpriset: SEK 4,522  Sparer  SEK 2,237

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,286
4.9 (baserat på 54 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från samantha.coleman 2015-03-29 16:27:08

I got married yesterday in my beautiful dress. No one would believe how little money it cost me. It was the most perfect dress!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från CAROLINAG_30 2014-12-11 10:49:32

Quiero contarles que mi vestido llego fantástico, fue elaborado en tiempo record, el envio fue super rapido y soy de venezuela, las piezas que compre son de la mas alta calidad, el vestido es hermoso, el velo las copas y los accesorios tambien son hermosos, mi boda fue un sueño hecho realidad y todo gracias a ustedes, estoy muy feliz, quiero agradecerles y decirle a toda la comunidad que me pueda leer que comprar en jjshouse.com es la mejor decision que pude tomar. Muchas gracias!!!

pic1.jpeg

Från CAROLINAG_30 2014-12-11 10:33:42

Quiero contarles que mi vestido llego fantástico, fue elaborado en tiempo record, el envio fue super rapido y soy de venezuela, las piezas que compre son de la mas alta calidad, el vestido es hermoso, el velo las copas y los accesorios tambien son hermosos, mi boda fue un sueño hecho realidad y todo gracias a ustedes, estoy muy feliz, quiero agradecerles y decirle a toda la comunidad que me pueda leer que comprar en jjshouse.com es la mejor decision que pude tomar. Muchas gracias!!!

pic1.jpeg

Från Shauna 2014-09-16 20:11:00 FEATURED ÖVERSIKT

I was just searching on the internet for wedding dress and I found jjshouse website. I read most of the reviews on almost all you products and I was please. I started shopping for my wedding dress and I ended up with this one. I ordered my dress on the 25th of Jan and received it on the 21st of Feb. This dress looks absolutely amazing, the lace and bead work where very detailed, prefect fit, correct length and the material was superb. I would definitely shop here again, the only thing that was not clearly stated was, there would be an additional shipping charge from DHL which was a bit expensive. Overall, I had a great wedding day, I would not change a single thing. Money well spent. Thanks jjshouse. Patois ''Big up to d dress maka dem, d dress shat!"

pic1.jpeg

Från Gail Tyler 2014-03-24 05:14:18 FEATURED ÖVERSIKT

This dress was everything I wanted! The material and all embelishments were perfect.

pic1.jpegpic2.jpeg

Från TANISHA VELEZ 2013-07-14 21:55:15 FEATURED ÖVERSIKT

JJS HOUSE MADE THIS GOWN TO MY FIT AND WHEN I TELL YOU IT WAS PERFECT BELIEVE THAT. I WOULD RECOMMEND JJS HOUSE TO ANYONE WHO ASKS ME ABOUT WEDDING GOWNS. NOT ONLY DID I GET MY GOWN FROM THEM THE BRIDESMAIDS DRESSES WHICH WERE A LINE PRINCESS IN SILVER WERE TOO PERFECT. EVERYTHING WAS RECEIVED QUICKLY ESPECIALLY WHEN EACH PIECE WAS MADE CUSTOM. THANK YOU JJS HOUSE FOR HELPING FEEL LIKE THE MOST BEAUTIFUL BRIDE IN THE WORLD AND FOR MAKING MY BRIDESMAIDS JUST AS BEAUTIFUL. A VERY HAPPY CUSTOMER.

pic1.jpg

Från els 2013-02-05 03:32:21 FEATURED ÖVERSIKT

ik ben heel blij met de jurk hij zit als gegoten is zeker een aanrader ben blij dat ik hem gekocht heb

pic1.jpg

Från lashastap 2015-02-11 13:12:20

I love my dress it's a perfect fit. A little heavy but worth every cent. I can't wait to my big day so I can wear it! Thanks

Från CAROLINAG_30 2014-10-09 13:00:39

buenas tardes, gusto en saludarles, quiero comentarles que mi paquete ha llegado felizmente a destino venezuela, una vez me probe el vestido pude verificar que si me sirvio solo que el corset queda un poco cerrado es decir si lo hubiese ordenado talla 2 me habria quedado perfecto, estoy muy contenta con mi paquete y todo lo que les compre, solo quisiera que me sugirieran si es posible planchar mi vestido dado que en la caja se arrugo y toda la parte inferior del vestido se ve poco liso, me gustaria saber las recomendaciones de fabrica para con esa tela y si es seguro realizar planchado.
nuevamente muchisimas gracias por todo!

Från M.gradin 2014-09-01 09:20:01

En klänning av klass! Tack för en god service och en jättevacker klänning!
Jättefin kvalité och ett underbart handarbete! Jag kan stolt berätta att jag bär en klänning från JJS house!
Tack tack tack!

 Visar 1 - 10 av 54 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753