Balklänning Hjärtformad Chapel släp Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar Rosett/-er
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Applikationer Spetsar Rosett/-er #002011413

Pris: SEK 1,864
50% RABATT /

Originalpriset: SEK 3,728  Sparer  SEK 1,864

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,864
4.8 (baserat på 58 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Valentic85 2016-09-20 04:43:19

Il giorno più bello della mia vita in un vestito che ha lasciato tutti senza parole...particolare e semplice...unico e perfetto in tutto

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Amy Mickle 2016-07-16 22:55:11

This dress was absolutely perfect for me. I received many compliments of how gorgeous this dress is the evening of, and continue to well after the event.

pic1.jpeg

Från Renate Christin Nødland 2016-05-31 01:05:33

Den var kjempefin.gleder meg til å ha den i bryllupet :)

pic1.jpeg

Från Angelique 2016-02-24 03:40:10

Köpte sammanlagt 5 klänningar till mitt bröllop, varav 4 syns på bilderna. Fin kvalité på samtliga, leveranstid som utlovat och jättebra passform på alla då vi valde personliga mått. Rekommenderas varmt!

Från Cristina Lisenche 2015-11-17 04:09:12

Thank you JJshouse for the beautiful dress !! It arrived in time, perfectly tailored to my size, beautifully made and very flattering given the fact that I'm not a slim person. Everyone complimented me for the dress and it made my day very special as I felt beautiful but very comfortable in the same time!

pic1.jpegpic2.jpeg

Från Katarína Semanová 2015-02-04 17:23:11

I felt like a princess in these dress. Thank you. :)

pic1.jpegpic2.jpeg

Från elenuccia1989 2013-10-10 11:21:03 FEATURED ÖVERSIKT

abito stupendo....come lo avevo desiderato. perfetto in ogni rifinitura di questo bellissimo tessuto. perfettissima la misura. grazie jj's house per aver esaudito il mio desiderio

pic1.jpegpic2.jpeg

Från turbo_88 2013-09-08 00:48:55 FEATURED ÖVERSIKT

I love this website! I ordered a beautiful wedding dress and not only were the people very friendly but it showed up in a timely manor. It fits great and I love it. I can't wait for my wedding in 11 days! Thank you jjs house :) xoxo

pic1.jpg

Från san.cook 2016-09-30 09:39:14

Got to admit i was abit nervouse at ordering the dress because i have heard so many horror storys online and on tv. But i cannot fault any off the dress its absolutly stunning and what you see is what u get. Would highly recommend :-) my sister is thrilled with her dress.

Från claud 2016-07-22 06:55:56

merci beaucoup pour la robe elle est magnifique j'ai été stupéfaite en la voyant je vous recommanderais à mes amies merci encore

 Visar 1 - 10 av 58 artiklar 123456Nästa ›»
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753