Balklänning Hjärtformad Chapel släp Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Fjäder Applikationer Spetsar
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Taft Tyll Bröllopsklänning med Rufsar Pärlbrodering Fjäder Applikationer Spetsar #002013806

Pris: SEK 2,914

Originalpriset: SEK 7,848  Sparer  SEK 4,934

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,914
4.8 (baserat på 9 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från pixiedust763 2015-09-04 10:10:48

It is beautiful! Exactly as described, beautiful finish. Shipping was seriously fast!

pic1.jpeg

Från tabatah_manata 2014-08-27 05:54:05

Maravilhoso adorei lindo de mais, recomendo realmente comprar não esperava fiquei surpresa pela qualidade e a perfeita atenção ao consumidor.
Parabéns.
Tábatah Manata

Från thuanygomes 2014-05-25 19:06:21

Meu vestido chegou ontem! Eu simplesmente amei! Não precisou fazer nenhum ajuste, ficou perfeito! Recomendo a JJ'sHouse! *-*

Från thibral 2014-02-17 08:55:16

I love the dress!!!
The finish is perfect, the feathers that I had not liked was super easy to be drawn, the size came as requested, everything perfect! Wonderful dress! I am very happy

Svar från JJsHouse 2014-02-18 02:19:50

Hi Thibral, we appreciate your comments and feedback regarding the dress. We strive for customer satisfaction and I am pleased to see we succeeded. Our professional craftsmen have tailored to your exact specifications with great care.

Från Fernanda Valencia 2013-09-10 19:22:51 FEATURED ÖVERSIKT

I love my dress... it s very beautiful. I like the color, cloth and details. Unfortunately i chose the wrong size and i have to adjust it... its large for me, but everything will be ok... Ty JJ'shouse... im very satisfied.

Från Veronica 2013-06-26 01:05:18 FEATURED ÖVERSIKT

The timing for delivery the dress was accurate as promised. It is also with high-quality.
This is the dress for my daughter's wedding. She likes it very much. It was amazing that everything in the dress was as the picture we saw when my daughter selected this dress.

Från Mariana Rozendo 2013-06-05 15:16:09 FEATURED ÖVERSIKT

Meninas, comprei meu vestido aqui na JJ's House e quero apenas dizer que é fantástico! Igual ao da foto, boa qualidade, enfim, o custo x benefício vale muito a pena. Além disso, a equipe de atendimento é muito eficiente e cordial. Os prazos foram cumpridos e estou simplesmente muito satisfeita! Recomendo a todos a compra neste site. Quem quiser ver meu vestido, envio fotos com todo o prazer (sei o quanto ver uma foto do vestido real ajuda na hora da decisão!). Meu e-mail: mariana_rozendo@hotmail.com

Från Manon 2013-01-14 01:39:14 FEATURED ÖVERSIKT

Habe am Wochenende das Kleid erhalten. Es ist sehr gut verarbeitet und so wie ich es mir vorgestellt habe. Die Abwicklung mit dem Versand war mühelos. Gerne wieder.

Svar från JJsHouse 2013-01-23 00:00:17







 

Från Roxana 2012-12-08 01:02:07 FEATURED ÖVERSIKT

I love this dress! It is so comfortable and the train was great (I'm 5'10", 160 lbs). you will look elegant after you wear it and perfect dress

 Visar 1 - 9 av 9 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753