Balklänning Hjärtformad Chapel släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Fjäder Blomma (or)
Tillbaka till produktsidan
Kundrecensioner

Balklänning Hjärtformad Chapel släp Taft Bröllopsklänning med Rufsar Fjäder Blomma (or) #002001396

Pris: SEK 1,815

Originalpriset: SEK 3,139  Sparer  SEK 1,325

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 197 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,815
5 (baserat på 5 recension)

recensioner: Skriv en Recension

Från Kaddi170287 2014-06-10 12:11:28

Ich bin einfach nur überwältigt *-* Heute kam mein Traumkleid an und ich wurde alles andere als enttäuscht!! Da ich keine Modelmaße habe gabs ne Maßanfertigung.. ;) Und es passt wirklich perfekt!! Ich hatte die ganze Zeit so ne Angst das es nicht passt aber es sitzt wie angegossen.. Umwerfend!! Ich bin unendlich glücklich und freue mich jetzt umso mehr auf meine Hochzeit. 1000 Dank dafür!!!!!!!!

Från karen monroy 2012-05-08 18:19:28

quisiera saber cuanto es en moneda chilena me encanto este vestido

Från Lisa 2011-09-11 19:50:32

Is there anyway to not have those flowers with the material bunched up on the bottom?

Svar från JJsHouse 2011-09-13 02:19:45

Hi Lisa,

Thank you for contacting us.

Please choose custom size and write down your requirements in the special instructions column at the bottom of the checkout page. Then, we will know and make the dress right for you.

If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från Lisa 2011-09-11 19:49:28

I loved this dress right away! Could I see some shots of the bunches on the bottom of the dress? I love everything but am not sure about the parts where it comes together with the flowers at the two spots on the front.

Svar från JJsHouse 2011-09-13 02:22:22

Hi Lisa,



Thank you for contacting us.

As the dress is a new arrival , we don't have other pictures of the dress now. Hope you can understand.




If you have any other questions,please feel free to contact us.

Från kristal 2011-05-31 05:11:42

I love this dress- would like the hair piece also but don't see it on your web page- could you assist me in locating this on your website? (002001396)

Svar från JJsHouse 2011-05-31 22:03:19

 Visar 1 - 5 av 5 artiklar 1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JJsHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 177 SEK 105 Sparer SEK 72
  • Vackra Och Strass/Legering/Konstsilke Blommor & Fjädrar (042075711) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • SEK 344 SEK 133 Sparer SEK 211
  • SEK 177 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Charmen Rund PE Brud Buketter/Brudtärna Brudtärna (123068416) 60
    SEK 393 SEK 157 Sparer SEK 236
  • SEK 785 SEK 393 Sparer SEK 393
  • Spets Feminin Nattkläder (041068839) 50
    SEK 275 SEK 138 Sparer SEK 138
  • Kvinnor Nät/Polyester Golv-Längd 4 Nivåer Underkjolar (037071035) 45
    SEK 589 SEK 314 Sparer SEK 275
  • Unik Satäng/Spetsar med Fören/Strass bröllop Strumpeband (104073712) 50
    SEK 295 SEK 148 Sparer SEK 148
  • SEK 412 SEK 204 Sparer SEK 209
  • SEK 393 SEK 197 Sparer SEK 197
  • SEK 432 SEK 216 Sparer SEK 216
  • Naturlig Gethår​​ Mycket bra 32Pcs Makeup Tillbehör (046074576) 50
    SEK 1,456 SEK 704 Sparer SEK 753